خانم دکتر مهربان راز شکم برآمده زن ساوجی را فاش کرد! / اقدامی که کمتر شاهد آن هستیم !
حوادث رکنا: در روزهای اخیر یکی از پزشکان فعال در بیمارستان زنان و زایمان ۱۷ شهریور ساوه، کاری بزرگ انجام داد و خانمی میانسال را از خطر یک توده سرطانی پیش رونده، نجات داد و به نوعی بر بیماری سرطان او مهر باطل زد.
به گزارش رکنا، توده چهار کیلوگرمی با تلاش تیم جراحی بیمارستان ۱۷ شهریور ساوه از بدن یک بیمار ساوجی با موفقیت خارج شد.
اگر در جاهایی اخباری مبنی بر پس راندن بیمار به خاطر نداشتن هزینه های عمل جراحی از سوی برخی پزشک نماها به گوش می رسد اما در مقابل دریای بیکران پزشکان با عاطفه، انسان محور و دلسوز، این گونه افراد مانند کاهی در مقابل کوه هستند.
انتشار اخباری مبنی بر نجات حتمی یک انسان از مرگ یا عمل های جراحی خارق العاده با توان و نبوغ پزشکان ایرانی همواره شنیدنی و امید بخش است.
در روزهای اخیر یکی از پزشکان فعال در بیمارستان زنان و زایمان ۱۷ شهریور ساوه، کاری بزرگ انجام داد و خانمی میانسال را از خطر یک توده سرطانی پیش رونده، نجات داد و به نوعی بر بیماری سرطان او مهر باطل زد.
دکتر «شقایق شیروانی» جراح و متخصص بیماری های زنان و زایمان در هفته جاری توانست ابتدا با تشخیص درست، توده ای را در شکم مراجعه کننده اش تشخیص دهد و در گام بعدی با انجام یک عمل جراحی سه ساعته این توده که چهار کیلوگرم وزن داشت را خارج کند تا زندگی لبخندی دگربار به این بانوی ساوجی بزند.
ماجرا از این قرار است؛ خانمی میانسال که به دلیل بضاعت مالی ضعیف ناگزیر در خانه های مردم برای زندگی شرافتمندانه اش کار می کرد اما همیشه در حین کار احساس می کرد جسمی سنگین در شکم او قرار دارد و آزارش می دهد.
او چند بار به مطب های دیگر مراجعه کرده بود اما ظاهرا جیب خالی و فقری که دامنگیرش شده است، سدی در برابر درمانش بود و ناچار با همان وضعیت سوخت و ساخت تا اینکه تصمیم می گیرد به بیمارستان زنان و زایمان ساوه مراجعه کند.
دکتر شیروانی در خصوص جزئیات این عمل جراحی و درمان مراجعه کننده سرطانی اش گفت: بیمار خانمی ۴۸ ساله بود که در مراجعه به بیمارستان ۱۷ شهریور ساوه از درد شکم به خود می پیچید و بلافاصله معاینه و اقدامات مورد نیاز را آغاز کردم.
وی ادامه داد: در سونوگرافی درخواستی مشخص شد که درد شکم این بیمار طبیعی نیست و وجود یک توده بزرگ تخمدانی در برخی از قسمت های شکم او که حاوی مایع غلیظ بود، گزارش شد.
به گفته این جراح ساوجی، بیمار همچنین دارای غده های گوشتی رحم یا اصطلاحا «فیبروماتوز» بود و پس از انجام آزمایش های لازم دیگر برای انجام عمل جراحی آماده شد.
دکتر شیروانی اظهار داشت: با توجه به شرایط بیمار و اندازه توده و رحم، اقدام به عمل جراحی شد و توده همراه رحم با لوله و تخمدان از شکم بیمار خارج شد و با اینکه او دیگر قادر به مادر شدن نخواهد بود ولی در عوض ادامه زندگی اش را به دور از کابوس سرطان سپری می کند.
وی توضیح داد: با خارج کردن رحم و لوله ها به طور کلی خطر بیماری سرطان از این بیمار دور شد و دیگر نیازی به هزینه های هنگفتی که سایر بیماران سرطانی برای فرایند درمان و شیمی درمانی متحمل می شوند، نیست.
به گفته این متخصص بیماری های زنان و زایمان، توده ای که از شکم بیمار ساوجی خارج شد چهار کیلوگرم وزن و ۵۰ سانتیمتر طول بود و عمل جراحی نیز از ساعت ۱۰ صبح تا حدود ۱۳ به درازا کشید.
وی ادامه داد: حال عمومی بیمار خوب است و قرار است به زودی برای ویزیت های بعدی به بیمارستان مراجعه کند.
دکتر شیروانی اظهار داشت: بر اساس اظهارات بیمار، وی در موارد زیاد به برخی مطب ها مراجعه کرده بود اما در نخستین گام به دلیل اینکه مشکل مالی داشت، نسبت به درمان او کاری انجام نشد اما بعد از عمل جراحی، حدود ۶ کیلوگرم وزن بیمار کم شد و احساس بسیار خوشایندی داشت.
وی همچنین از انجام عملی مشابه در ماه های گذشته خبر داد و در این مورد، گفت: دختر بچه ای ۱۴ ساله با وزن ۱۰۵ کیلوگرم توسط والدین او برای رهایی از درد شکم به بیمارستان ۱۷ شهریور انتقال یافت که در معاینات پزشکی مشخص شد تده ای به قطر ۲۵ سانتیمتر در شکم او رشد کرده است.
وی ادامه داد: برخلاف اظهارات مادر این دختربچه که چاقی او را به پرخوری نسبت می داد، معلوم شد دلیل بزرگی شکم او وجود این توده است که با انجام عمل جراحی موفق به خارج کردن آن از شکم بیمار شدیم.
دکتر شیروانی با بیان اینکه ایجاد توده در شکم نادر اما خطری است که نباید آن را دست کم گرفت، اظهار داشت: دلیل ابتلای افراد به این مشکل تغییر سبک زندگی، نوع خوراک و غذاها و استفاده از فست فودها و همچنین شرایط آب و هوایی است.
ایرنا حدود یک ماه پیش در گزارشی توانمندی ۲ پزشک دیگر ساوجی که در جراحی های موفقیت آمیز موفق به برداشتن توده گردنی یک بیمار که سالها با آن دست به گریبان بود و همچنین خارج کردن پوست پسته که چند سال در ریه یک دختر اهل ساوه قرار داشت، را منتشر کرد.
به نظر می رسد با توجه به اهمیت شهرستان ویژه ساوه و توانمندی پزشکان بومی این دیار، ضرورت دارد که مسئولان در مورد ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه و توسعه زیرساخت ها و تجهیزات مبادرت کنند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر