دومین نشست سراسری مشاوران کلانتری‌ها کلید خورد/ روحانیون خدمتگزاران واقعی انقلاب

به گزارش رکنا، دومین نشست سراسری مشاوران و کارشناسان دینی در کلانتری‌ها با حضور حاج آقا حسینی بوشهری، حاج آقا اعرافی، حاج آقا کعبی و سید علیرضا ادیانی ریاست عقیدتی سیاسی فراجا و حضور۶۶۵ نفر از روحانیون مستقر در کلانتری‌های هدف به صورت وبینار در ستاد عقیدتی سیاسی فراجا برگزار شد.

آیت الله علیرضا اعرافی عضو مجلس خبرگان و مدیر حوزه‌های علمیه در این نشست سراسری به نقش روحانیون در کلانتری‌ها اشاره و اظهار داشت: اقدام روحانیت وقتی ارزش مضاعف پیدا می کند که از ویژگی هایی چون اخلاص، اتقان و صحت و درستی، اقدام به موقع، سخت بودن عمل و تحمل مشکلات برخوردار باشد.

وی گفت: ارائه خدمت وقتی فردی در شرایط سخت و اضطرار است ارزش کار را مضاعف می کند(وقتی فردی در کلانتری به داد مظلومی می‌رسد این اقدام ارزش مضاعف دارد)؛همچنین وقتی عمل انسان آثار بهتری داشته و بقا و آثار عمل بیشتر باشد مسلما ارزش کار بیشتر می شود.

آیت الله اعرافی تصریح کرد: نوع خدمت هم فرق می کند؛ وقتی خدمت معنوی، روحی و فرامادی است و یک روحانی هدایت الهی و راهنمایی افراد را به معنویت برعهده دارد که این خدمت غیر قابل وصف است.

عضو فقهای شورای نگهبان به فعالیت حدود ۱۰ هزار طلبه در ستاد کرونا در صحنه خدمت پرداخت و تصریح کرد: برخی حضور روحانیت را در نهادها نفی می کنند اما حضور نهادی روحانیت در فعالیت‌های سازمانی و نهادی در دستگاههای مختلف لشگری و کشوری با رعایت کمال دقت و شرایط لازم، اقدام خوبی است.

وی افزود: دوستانی که در کلانتری ها فعالیت دارند باید بدانند که درست است فراجا مظهر اقتدار است اما ادبیات آنها باید هدایت‌گری و ارشاد داشته باشد.

آیت الله اعرافی آسیب های موجود در این زمینه را توقف در رشد علمی، احساس روزمرگی، رفاقت و رقابت ناصحیح،نقد نا پذیری و مشورت ناپذیری دانست.

وی اظهار امیدواری کرد که ما -روحانیون- خدمتگزاران واقعی برای انقلاب باشیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: سلامت اداری، جلب رضایت و اتقان کار در دستگاه های اداری بازتاب زیادی داشته و خدمت به مردم و انقلاب در واقع خدمت به همه بشریت است.

تبدیل شدن به عنصر اداری محض، توقف در پیشرفت علمی چه حوزوی چه علوم اجتماعی و حوزه‌های مورد کاربرد و تبدیل ادبیات هدایتگرانه به دستوری برشمرد و از روحانیون خواست به این آسیب‌ها توجه داشته باشند.

غفلت از حق الله، حق الناس و حق نظام و، ولی امر، احساس عادی شدن و روزمرگی، رفاقت و رقابت بیجا و نقدناپذیری و مشورت ناپذیری از جمله دیگر آسیب‌هایی بود که آیت الله اعرافی به پرهیز از آن‌ها توصیه کرد.

آیت الله اعرافی در پایان از روحانیون کلانتری‌ها خواست راهنمایی دلسوز و مراقب سلامت دستگاه محل خدمت باشند.