قابلیت های حرکتی و بصری با ایمپلنت مغزی بهبود پیدا می کند
رکنا:محققان دریافتند با ایمپلنت مغزی حافظه انسان به خصوص قابلیت های بصری و حرکتی افزایش پیدا کند و افرادی که در این موارد مشکل دارند به بهبودی برسند.
محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی یک ایمپلنت مغزی ساختند که قادر است حافظه انسان را بهبود بخشد. این ابزار شامل الکترودهایی است که درون مغز نصب می شوند و به گونهای طراحی شده است که فرآیند طبیعی یادآوری خاطرات را شبیهسازی میکند.
به گزارش ساینس، این ایمپلنت جدید، شوکهای الکتریکی خفیفی را به هیپوکامپ که نقش اصلی را در یادگیری و حافظه دارد، وارد میکند. انتظار می رود زمانی که این شوکها در یک الگوی طبیعی مشابه الگوهای الکتریکی فعالیت یک مغز سالم به هیپوکامپ وارد شوند، اشخاص مبتلا به اختلالات حافظه، از جمله زوال عقل بتوانند از قابلیت یادآوری مغز خود استفاده کنند.
در واقع محققان برای اولین بار کدهای عصبی را برای بهبود عملکرد حافظه مورد استفاده قرار میدهند.محققان این ایمپلنت را روی 20 داوطلب مبتلا به صرع که برای درمان بیماری آنها الکترودهایی در مغزشان نصب شده بود، آزمایش کردند و مشخص شد این ابزار میتواند کارآیی حافظه را تا 30 درصد بهبود بخشد
محققان امیدوارند با استفاده از رویکرد مشابه بتوانند سایر قابلیتهای مغز از جمله قابلیتهای حرکتی و بصری را نیز بهبود بخشند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر