تلفن هوشمند عامل اصلی افسردگی در جوامع جدید
رکنا:این روزها میلیاردها انسان در کشورهای مختلف جهان از انواع وسایل ارتباطی استفاده میکنند، اما این وسایل با همه فناوریهای پیشرفتهای که دارند به شدت بر سلامت جسمی و روحی افراد اثر میگذارند.
بسیاری از هشدارها از جمله دسترسی به اینترنت، دریافت پیامکهای تبلیغاتی، دریافت خبر از سراسر دنیا در هرلحظه، تصاویر و اعلانهایی از موفقیت،سفر یا اتفاقهای مختلف در زندگی دوستان و اطرافیان، پیامکهای اعلام پرداخت قبض و بدهی ها، هشدار تمام شدن باتری و آنتن تلفن همراه همگی میتوانند باعث استرس، نگرانی و حتی افسردگی در افراد شوند.
محققان این نتایج را با بررسی بر روی خلق و خو و احساسات بیش از ۵۰۰ هزار فرد دارای تلفن همراه به دست آورده اند؛ استفاده از وسایل دیجیتال و الکترونیکی براساس پژوهشها باعث بالا رفتن استرس و نگرانی در افراد می شود.
یکی از شایعترین مشکلات اختلال هراس، نداشتن تلفن همراه و یا خالی شدن شارژ و نبود آنتن آن است که میتواند در برخی افراد سبب حمله عصبی پنیک شود.کارشناسان توصیه میکنند افراد از وابستگی بیش از حد به تلفن همراه خود خودداری کنند، به جای تکیه به تلفن همراه برای استفاده از نقشه راهها و شماره تلفن ها، این اطلاعات را به خاطر بسپارید یا در دفترچه یادداشت کنید. تمرین برای به یادسپردن شمارهها و استفاده از مسیر در نقشههای فیزیکی سبب تقویت حافظه و توان ذهنی میشود.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر