سریال «پدر» در همین مدت کمی که روی آنتن شبکه دو سیما رفته است، حرف و حدیث‌های فراوانی از طرف منتقدان و موافقان خود به همراه آورده است. یکی از این موارد، شیک و لاکچری بودن زندگی بیشتر شخصیت‌های سریال است که به نظر بسیاری از مخاطبان بدجوری تو چشم می‌زند.

حامد عنقا، تهیه‌کننده و فیلمنامه‌نویس سریال پرحاشیه «پدر» در گفت‌وگو با خبرآنلاین در توجیه لاکچری بودن خانه‌ها، ماشین‌ها و خانواده‌های کاراکترهای اصلی سریال می‌گوید: «یک وقت تو پسر سفیر هستی که اگر پدرت به شغل سفارت نرسیده بود، به عنوان آبدارچی هم کسی استخدامت نمی‌کرد، چون حالا پسر فلان سفیری، به واسطه رانت و موقعیت‌هایت توانستی به یک ثروتی برسی و به ما هم زندگی شخصی‌ات هیچ ربطی ندارد، ولی وقتی می‌آیی بیرون تبلیغش را می‌کنی، می‌شود سوال پیش بیاید که این عروسی که گرفتی و همسر محترم شما به عنوان یک مدل اسلامی لباس اسلامی را تبلیغ می‌کند، این پول از کجا آمده است؟»

او ادامه می‌دهد: «ولی وقتی فردی هست که همه ساعت‌هایی که من داشتم ول می چرخیدم کار می‌کرده یا زمانی که من رمان می‌خواندم روزنامه‌های اقتصادی را ورق می‌زده که از بورس چه سهامی بخرد که بعد از سه سال گران شود بتواند بفروشد، کاملا مشروع پولدار شده است؛ چون نه نزول داده نه نزول گرفته؛ این ها با هم فرق می‌کند.»

عنقا تاکید می‌کند: «همین حاج‌علی تهرانی در سریال «پدر» که می‌گوید بابای من یک کارگاه ریسندگی داشت و من کنارش کار کردم و سرمایه‌ام را زیاد کردم و نگاهش این است که روزیِ من و یک سری آدم دیگر را می‌دهد، با همه اینها فرق می‌کند. ممکن است شکل جانماز آب کشیدن باشد این‌که می‌گویم، یک چیزی را فراموش نکنیم که سوال به معنای درخواست کردن و دست دراز کردن در اسلام مذموم است؛ فقر که امروز خیلی‌ها به عنوان فخر به سینه‌شان می‌زنند، همان چیزی است که حضرت رسول فرمود: «فقر روسیاهی دو دنیا است» و همان چیزی است که امام صادق گفت: «من نگرانم از خانه‌ای که فقر در آن با کفر همنشین شود». اگر خلیفه مسلمین که علی ابن ابیطالب است، شب گرسنه می‌خوابد، این به معنای نداری‌اش نیست، به معنای این است که می‌خواهد حال پایین‌ترین مردم مملکتی که امیرش است را بداند. این دستور اسلام است. اینکه می‌پرسید چرا فلان شخصیت لاکچری زندگی می‌کند، باید جواب داد شکر روزی‌ای که خدا به تو داده، بهره‌مندی از آن است.»