خبر خوش به بیماران مبتلا به کرونا

به گزارش رکنا، محققان دانشکده پزشکی «دانشگاه واشنگتن» در سنت لوئیس به این نتیجه رسیده‌اند که بر اساس یافته‌های این تحقیق با وجودی که پیش‌تر گمان برده می‌شد ایمنی پس از ابتلا به کرونا خفیف تنها چند ماه دوام دارد اما تحقیق جدید شواهدی به دست آورده که حاکی از ایمنی طولانی‌مدت افراد مبتلا به نوع خفیف یا بدون علامت ویروس کرونا است.

این تحقیق جدید نشان می‌دهد افرادی که کرونای خفیف یا بدون علامت گرفته‌اند احتمال آلوده‌شدن دوباره آنها به این ویروس بسیار کمتر از حد تصور گذشته است. این مطالعه روی ۷۷ داوطلبی انجام گرفت که قبلا به کرونای خفیف مبتلا شده و تنها شش نفر از آنها در بیمارستان بستری شده بودند. محققان در این تحقیق در فواصل ۳ ماهه سطح آنتی‌‌بادی ویروس را در خون افراد داوطلب مورد ارزیابی قرار دادند.

محققان همچنین علاوه بر آزمایش‌‌های خون، در فواصل هفت ماه پس از بهبودی افراد داوطلب، از ۱۸ نفر آنها نمونه مغز استخوان گرفتند و از پنج نفر آنها دوباره پس از چهار ماه نمونه دوم مغز استخوان گرفتند.

محققان همچنین از ۱۱ نفر از افرادی که به ویروس کرونا مبتلا نشده بودند نیز نمونه مغز استخوان گرفته و نتایج یافته‌‌ها را با یکدیگر مقایسه کردند.

این محققان در نمونه مغز استخوان ۱۵ نفر از ۱۹ داوطلب سلول تولیدکننده آنتی‌‌بادی ویروس کرونا یافتند. این سلول‌‌ها همچنین در نمونه‌‌گیری از پنج داوطلبی که نمونه دوم آزمایش مغز استخوان نیز داده بودند مشاهده شد اما در نمونه مغز استخوان هیچ یک از ۱۱ داوطلبی که پیشتر به کرونا مبتلا نشده بودند، سلول آنتی‌‌بادی‌ساز کرونا مشاهده نکردند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.