زوج یا مرد تا چند سال میتواند زن را طلاق ندهد؟

 

برای یافتن پاسخ مناسب برای سوال مذکور، می توانید با بهترین وکیل طلاق در تماس باشید و راهنمایی های لازم را به دست آورید. همچنین لازم به ذکر می باشد که مرد در صورتی که خرجی و نفقه همسر خود را پرداخت کند، زن نمی تواند از او جدا شود. با این حال یکسری از استثناهایی وجود دارد که در صورت اثبات آنها، زن می تواند از همسر خود طلاق بگیرد.

مرد تا چند سال میتواند زن را طلاق ندهد؟

مرد تحت چه شرایطی مجبور می شود تا همسر خود را طلاق دهد؟ می دانید که برای تسریع روند طلاق بایستی چه اقداماتی را انجام داد؟ از شما دعوت می گردد که مطالب پیش روی خود را تا آخر همراهی کرده و اطلاعات مفیدی را در خصوص شرایط طلاق به دست آورید.

افرادی که به دنبال پاسخ مناسبی برای سوال مرد تا چند سال میتواند زن را طلاق ندهد؟ هستند، می توانند با بهترین وکلای طلاق در ارتباط بوده و راهنمایی های لازم را به دست آورند. زمانی که مرد هیچ گونه آزار و اذیتی را برای زن ایجاد نکرده و خرجی زن را پرداخت می کند، زن نمی تواند بدون داشتن حق طلاق از او جدا شود. خانم هایی که به دنبال طلاق گرفتن از همسر خود هستند، بایستی دلایل محکمه پسندی را برای دادگاه ارائه دهند. در غیر این صورت نمی توانند به راحتی و بدون دردسر از همسرشان جدا شوند. همچنین در این صورت مرد می تواند تا زمانی که بخواهد، همسرش را طلاق ندهد. در چنین حالتی توصیه می شود که خانم ها با راه های قانونی طلاق آشنا شده تا بتوانند از حق و حقوق خود دفاع نمایند.

زن چه زمانی می تواند برخلاف نظر همسرش طلاق بگیرد؟

اکنون که به دنبال بهترین پاسخ برای پرسش مرد تا چند سال میتواند زن را طلاق ندهد؟ هستید، می توانید به وب سایت گروه حقوقی دادارمنش (dadarmanesh.com) مراجعه نموده و با وکلای حرفه ای ما در ارتباط باشید. همانطور که در قسمت قبلی نیز ملاحظه کردید، زن در صورت عدم رضایت مرد، نمی تواند از او جدا شود. البته استثناهایی نیز در این زمینه وجود دارند که از مهم ترین آنها می توان به گزینه های ذیل اشاره کرد:

  • داشتن حق طلاق: در صورتی که زن حق طلاق را داشته باشد، می تواند حتی بدون رضایت مرد نیز از او جدا شود. برای این منظور مرد بایستی حق وکالت طلاق را به همسرش اعطا کند. جهت دادن حق طلاق، مرد می تواند به یکی از دفاتر رسمی ثبت و اسناد مراجعه نموده و حق طلاق را به همسر خود واگذار نماید. خانم هایی که به دنبال دریافت حق وکالت طلاق از همسرشان هستند، بایستی به بلاعزل بودن وکالت مذکور دقت کنند. برخی از آقایان با شرط بخشش مهریه یا اخذ حضانت فرزندان، حاضر هستند به همسر خود حق طلاق دهند. بنابراین زوجین می توانند در خصوص این امر به توافق رسیده و سپس به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایند.
  • مرد نفقه پرداخت نکند: در صورتی که مرد نتواند بر اساس حکم دادگاه نفقه زن را به موقع پرداخت کند، زن می تواند از این امر بهره مند شده و بار دیگر به دادگاه مراجعه نموده و درخواست طلاق دهد. در صورتی که اثبات شود مرد از پرداخت نفقه به مدت چند ماه سرپیچی کرده است، زن می تواند بدون رضایت مرد به راحتی طلاق بگیرد. توجه نمایید که نفقه با مهریه تفاوت های آشکاری را دارد.
  • اثبات عسر و حرج:  در صورتی که زن اثبات کند همسرش به مدت چهار یا بیش از چهار سال غایب بوده است، می تواند به راحتی از همسرش جدا شود. همچنین در صورتی که مرد دچار بیماری صعب العلاج باشد یا به مواد مخدر اعتیاد داشته باشد، زن می تواند با استناد به یکی از این موارد از او جدا شود.

طلاق

داشتن وکیل طلاق چه تاثیری را در روند طلاق خواهد داشت؟

توصیه می شود که در حین تنظیم درخواست طلاق، از وکلای حرفه ای در این زمینه کمک بخواهید. در این صورت می توانید با حق و حقوق خود آشنا شده و پاسخ مناسبی را برای سوال مرد تا چند سال میتواند زن را طلاق ندهد؟ پیدا کنید. افرادی که از جزئیات روند پرونده ی طلاق خود اطلاعی ندارند، نمی توانند در زمان کوتاهی از همسرشان طلاق بگیرند. فراموش نشود که حق طلاق با مرد بوده و زمانی زن می تواند از این حق بهره مند شود که مرد با رضایت خود، این حق را به زن اعطا کند. لازم به ذکر خواهد بود که زندگی بلندی ها و پستی های متعددی را دارد و پایان همه ی مسیرها نیز به خوشی ختم نمی شود. زوج هایی که در مسیر زندگی خود دچار مشکل می شوند، بهتر است که به شکل دوستانه از هم جدا شده و برای یک دیگر دردسر ایجاد نکنند. طلاق گرفتن نیز مانند ازدواج یک امر طبیعی و اجتماعی می باشد.

همانطور که اشاره شد زن نمی تواند در صورت عدم رضایت مرد، به راحتی از او طلاق بگیرد. در صورت عدم توافق زوجین، روند طلاق بسیار مشکل خواهد بود. بنابراین قبل از تنظیم درخواست طلاق تان، با وکلای حرفه ای گروه حقوقی دادارمنش در ارتباط باشید. در این صورت می توانید با آگاهی بیشتری درخواست تان را تنظیم کرده و به دادگاه ارائه دهید. 

 

وبگردی