چطور با فیوچرز بایننس کار کنیم؟

افرادی مانند امید فدوی با استفاده از همین ویژگی‌ها توانستند نام خود را در این عرصه مطرح کنند.

همانطور که باید بدانید در دنیا صرافی‌های بزرگی در زمینه ارزهای دیجیتال فعالیت می‌کنند که بایننس شاید بزرگ‌ترین آن‌ها باشد و به همین دلیل هر چند وقت یک مرتبه شاهد اضافه کردن قابلیت‌های گوناگون به این پلتفرم ترید هستیم.

اگر کمی در مورد این صرافی اطلاعات داشته باشید، یقینا اسم قابلیت فیوچرز بایننس را شنیده‌اید که یک تفاوت قابل توجه نسبت به بخش اصلی صرافی بایننس دارد.

چطور با فیوچرز بایننس کار کنیم؟

پیش از توضیح آموزش فیوچرز بایننس باید بگوییم این بخش از بایننس در واقع به شما اجازه می‌دهد دست به خرید و فروش بزنید، بدون این که این کار را با ارزهای واقعی انجام دهید.

به عبارت دیگر، سیگنال فیوچرز بایننس که با این شبیه‌سازی‌ها به دست می‌آید به شما اجازه می‌دهد پوزیشن لانگ و شورت بگیرید بدون این که ارز با ارز اصلی خود ضرر یا سود واقعی کنید.

پس در یک کلام اگر بخواهیم خلاصه کنیم، کار با فیوچرز بایننس شما را در دراز مدت به یک تریدر قوی می‌تواند تبدیل کند.

تا انتها با این مقدمه با ما همراه باشید، چون این مطلب را به آموزش فیوچرز بایننس اختصاص دادیم.

چطور با فیوچرز بایننس کار کنیم؟

پیش از این که از این بخش استفاده کنید باید یک حساب معمولی در خود صرافی بایننس داشته باشید. اجازه دهید فرض کنیم چنین حسابی را دارید.

اگر افتتاح حساب در این صرافی را بلد نیستید، سایت امید فدوی به همراه مباحث آموزشی دیگر بهترین مرجع برای آشنایی بیشتر با این صرافی و فعالیت در آن است.

پس از ورود به حساب کاربردی بایننس خود، موس را روی بخش بالای صفحه ببرید و با باز کردن منوی کشویی Futures روی گزینه مشابه کلیک کنید.

قبل از بررسی سیگنال فیوچرز بایننس باید حساب کاربری خود را فعال کنید. برای انجام این کار روی دکمه Open Now در گوشه پایین سمت راست کلیک کنید تا برای انجام معامله همه چیز مهیا باشد.

نحوه تامین بودجه حساب کاربری فیوچرز بایننس

مرحله بعدی این مطلب آموزش فیوچرز بایننس تامین بودجه حساب کاربری شما است. برای این کار باید وجوه خود را به کیف پول صرافی خود و کیف پول فیوچرز (کیف پولی که در فیوچرز بایننس استفاده می‌شود) انتقال دهید.

برای این کار، روی گوشه پایین سمت راست صفحه کلیک کنید و با تعیین مبلغ مورد نظر و تایید انتقال، آن را فورا به کیف پول فیوچرز خود انتقال دهید.

بخش‌های مختلف حساب فیوچرز بایننس

پیش از بررسی سیگنال فیوچرز بایننس باید با تمام بخش‌های صفحه‌ای که در تصویر زیر می‌بینید آشنا باشید.

چطور با فیوچرز بایننس کار کنیم؟

اجازه دهید آن‌ها را با جزئیات بیشتر توضیح دهیم.

  1. این بخش شاید مهم‌ترین قسمت صفحه فیوچرز بایننس باشد. در این بخش می‌توانید کارهای زیر را انجام دهید:
  • در این قسمت با بررسی اهرم خود می‌توانید آن را تنظیم کنید (به صورت پیشفرض روی 20 برابر).
  • مقدار قیمت مارک (نشان شده) را ببینید (سرنوشت حساب شما به همین قیمت بستگی دارد)
  • نرخ سود مورد انتظار را ببینید.
  • موقعیتتان را در صف عدم نفوذ خودکار (auto deleverage) بررسی کنید (زمان بررسی سیگنال فیوچرز بایننس و نوسانات به این بخش زیاد دقت کنید).  
  • روی داده‌های 24 ساعته بازار مانند تغییرات و حجم نظارت داشته باشید.
  1. این نمودار معاملات شما است. در گوشه بالا سمت راست همین صفحه می‌توانید نمودار اصلی را ببینید یا اگر روی دکمه Depth کلیک کنید، نمایش تصویری از زمان واقعی عمق سفارش فعلی به دست آورید.
  2. در این بخش می‌توانید روی فعالیت تجاری خود مدیریت داشته باشید. مدرسی مانند امید فدوی در آموزش فیوچرز بایننس به شما خواهد گفت که در این صفحه تب‌های مختلفی وجود دارد که به کمک آن‌ها می‌توانید وضعیت فعلی موقعیت‌ها، تعادل سود، سفارشات باز فعلی و اجرا شده قبلی را ببینید. به‌طور کلی یک تاریخچه از معاملات و تجارت کامل را برای یک دوره مشخص به دست آورید.
  3. این بخش به شما اجازه وارد کردن سفارشات گوناگون و تست انواع گوناگون سفارش را می‌دهد. همچنین می‌توانید سطح هزینه خود را نظارت کنید و وجوه را از حساب بایننس به این جا منتقل دهید.
  4. از این بخش می‌توانید اطلاعات سفارش و نمودار عمق سفارش را که همزمان در حال انجام است، ببینید. همچنین از گوشه سمت راست بالای این صفحه دقت سفارش را تنظیم کنید (به صورت پیشفرض روی 0.01).
  5. این بخش تاریخچه‌ای از معاملات بایننس فیوچرز شما نشان می‌دهد.
  6. این قسمت برای خروج از فیوچرز بایننس در نظر گرفته شده است و همچنین از آن جا می‌توانید به سوالات رایج در مورد این بخش، بررسی تاریخچه نرخ سود و مانده حساب صندوق بیمه دسترسی داشته باشید.

چطور اهرم را در فیوچرز بایننس تنظیم کنیم؟

شما به کمک این اهرم که موقعیت آن را در تصویر و توضیحات بالا مشخص کردیم، می‌توانید به صورت دستی قدرت نفوذ خود را تنظیم کنید.

برای این کار بالای صفحه بروید و روی جعبه زرد کلیک کنید تا مقدار قدرت نفوذ فعلی خود را ببینید. میزان قدرت نفوذ مورد نظر خود را تایپ کنید و روی عبارت Confirm برای تایید آن کلیک کنید.

چطور با فیوچرز بایننس کار کنیم؟

قابل به ذکر است هرچه مقدار دارایی بیشتری داشته باشید، مقدار قدرت نفوذی که قادر به استفاده از آن هستید نیز کمتر خواهد بود. بنابراین، هرچه وجوه شما کمتر باشد، اهرمی که می‌توانید استفاده کنید بیشتر خواهد بود.

نکته دیگر که تنها یک فرد حرفه‌ای مانند امید فدوی به شما خواهد گفت این است که زمانی قدرت نفوذ بیشتر را انتخاب می‌کنید، در واقع ریسک از بین رفتن حساب خود را نیز افزایش می‌دهید.

بنابراین به عنوان مهم‌ترین نکته مطلب آموزش فیوچرز بایننس فراموش نکنید اگر یک تریدر مبتدی هستید، روی مقدار اهرمی که استفاده می‌کنید دقت بالایی داشته باشید.

انواع سفارش در فیوچرز بایننس

در این پلتفرم می‌توانید از بین 6 نوع سفارش زیر انتخاب کنید.

سفارش محدود (لیمیت اوردر)

سفارشی است که پس از تعیین یک قیمت مشخص آن را در لیست سفارش قرار می‌دهید. در این نوع سفارش معامله تنها زمانی انجام خواهد شد که قیمت بازار به حد تعیین شده شما برسد.

سفارش بازار (مارکت اوردر)

این سفارش برای خرید یا فروش با توجه به بهترین قیمت موجود است. زمان ثبت این سفارش، هزینه‌هایی را به عنوان خریدار بازار پرداخت می‌کنید.

سفارش استاپ لیمیت (Stop Limit)

برای درک بهتر این سفارش باید قیمت توقف و قیمت محدود را بشناسید. قیمت توقف به عبارت ساده قیمتی است که سفارش محدود را تحقق می‌بخشد و قیمت محدود، قیمت سفارش محدود مورد هدف شما است. به عبارت دیگر، زمانی که قیمت توقف شما محقق شد، سفارش محدود فورا در لیست سفارش گذاشته خواهد شد.

سفارش استاپ مارکت

تفاوت این سفارش با استاپ لیمیت در این است که زمان تحقق قیمت توقف، سفارش بازار ایجاد خواهد شد.

سفارش تیک پروفیت لیمیت (سود حدود)

این سفارش برای مدیریت ریسک و قفل سود در سطوح مشخص شده است. در این سفارش مانند استاپ لیمیت شامل قیمت هدف و قیمت محدود خواهد شد. تفاوت اصلی بین این دو، استفاده از تیک پروفیت لیمیت برای کاهش موقعیت‌های باز است.

نکته مهم این است که سفارش تیک پروفیت لیمیت تا زمانی فعال خواهد بود که آن را به صورت دستی لغو نکردید.

سفارش تیک پروفیت مارکت (سود بازار)

این سفارش نیز مانند سفارش قبل یک قیمت هدف دارد. زمانی که این قیمت تحقق یافت، این سفارش در بازار ایجاد خواهد شد.

در پایان باید تاکید کنیم درک سیگنال فیوچرز بایننس یا یادگیری اصولی آن بسیار گسترده‌تر از این مطلب است. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم حتما یک مشاور قدرتمند مانند امید فدوی در کنار خود داشته باشید یا از مباحث و پکیج‌های آموزشی جامع سایت او استفاده کنید.

وبگردی