فروش موتورسیکلت 14 میلیونی به قیمت 20 میلیون تومان!
رکنا: رییس اتحادیه فروشندگان دوچرخه، موتورسیکلت و لوازم یدکی گفت: شرکتهای تولیدکننده موتورسیکلت باید قیمت تمام شده محصول و قیمت عرضه آن در بازار را به اطلاع عموم برسانند.
به گزارش رکنا، محمد خادم منصوری در رابطه با بازار Store موتورسیکلت و دوچرخه اظهار کرد: در شرایط فعلی با توجه به سرد شدن هوا از میزان تقاضای موتورسیکلت و دوچرخه کاسته شده و این در حالی است که با توجه به قانون Law پلاکگذاری موتورسیکلت برپایه خروج موتورهای فرسوده، پلاکگذاری موتورسیکلتهای جدید با مشکل مواجه شده است.
وی گفت: بازار در شرایط فعلی دارای ثبات نیست و این موضوع عاملی شده تا متقاضیان خریدهای خود را به آینده موکول کنند. در سالهای گذشته متقاضیان در ماههای بهمن و اسفند برای رفع نیاز سال آینده خود در ارزانی بازار خریدها را انجام میدادند که امسال پیشبینی میشود این موضوع رخ ندهد.
رییس اتحادیه فروشندگان دوچرخه، موتورسیکلت و لوازم یدکی یادآور شد: با کاهش قیمت دلار به کمتر از ۱۰ هزار دلار تصمیم بر آن شد تا قیمت لوازم یدکی از سوی اعضای اتحادیه کاهش یابد، اما در حال حاضر نوسان دوباره دلار این تصمیم را در اجرا با مشکل همراه کرده است و از سوی دیگر به واسطه قیمت بالای موتورسیکلت، متقاضیان تمایلی به خرید محصول جدید ندارند و موتورهای سابق خود را تعمیر و از آنها استفاده میکنند.
منصوری تاکید کرد: در شرایط فعلی دستگاههای نظارتی باید بر فعالیت تمام قسمتهای بازار و اقتصاد نظارت بیشتری داشته باشند، زیرا قیمتگذاری غیرمنطقی و بلاتکلیفی در سطح عرضه رخ داده است.
رییس اتحادیه فروشندگان دوچرخه، موتورسیکلت و لوازم یدکی ادامه داد: با وجود آنکه سود قانونی فروشندگان و تولیدکنندگان طبق قانون مشخص است، اما موتورسیکلتی که ۱۴ میلیون تومان ارزش دارد در بازار به قیمت بیش از ۲۰ میلیون تومان داد و ستد میشود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات بازار و اقتصاد کشور، برگزاری جلسات دولتی در پشت درهای بسته است و برای رفع مشکلات باید از فعالان و کارشناسان هر حوزه در تصمیمگیریها استفاده شود.
منصوری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا فرآیند فروش موتورسیکلت از سوی کارخانجات و شرکتهای مونتاژکار، شفاف و به صورت اینترنتی برای تمام متقاضیان انجام نمیگیرد، اظهار کرد: در سالهای گذشته شرکتها به صورت ثبتنامی محصولات خود را عرضه میکردند، اما با افزایش میزان تولید و دسترسی آسان به موتورسیکلت در سطح شهر، این شیوه آرام آرام کنار گذاشته شد و در شرایط فعلی به واسطه آنکه شرکتهای تولیدی و مونتاژکار موتورسیکلت توان دسترسی آسان به مواد اولیه و قطعات را ندارند از باب نگرانی تاخیر در تولید، از شیوه پیش ثبتنام استفاده نمیکنند.
رییس اتحادیه فروشندگان دوچرخه، موتورسیکلت و لوازم یدکی از شیوه اطلاعرسانی و قیمتگذاری محصولات خانواده موتورسیکلت انتقاد کرد و گفت: به نظر میرسد شرکتها برای جلوگیری از سوءاستفاده افراد و آگاهی متقاضیان باید قیمت نهایی کالا به همراه سود قانونی فروشندگان را در سایتهای خود اعلام کنند و این موضوع نظارت و شفافیت بالایی را در بازار به همراه خواهد داشت.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
ارسال نظر