برای تامین برق در تهران چقدر هزینه می شود؟

در حال حاضر ۴ میلیون و ۳۷۰ هزار مشترک در تهران وجود دارد که در این بین مشترکان صنعتی بزرگ ولتاژ اولیه ۴۰۱ اشتراک، مشترکان اداری – تجاری ولتاژ اولیه ۲۰۸۶ اشتراک و مشترکان منابع آب شرب ولتاژ اولیه ۱۰۲ اشتراک را شامل می‌شود، در این بین سهم مشترکان خانگی و کسبه ۳ میلیون و ۸۸۲ هزار ۷۶۳ اشتراک و سایر مشترکان نیز ۲۵۴ هزار و ۴۷۷ اشتراک است.

مقدار پیک بار در تهران ۴۱۵۹ مگاوات تخمین زده شده که سهم صنایع بزرگ ۲۵۰ مگاوات، ساختمان‌های اداری ۸۹۰ مگاوات و سهم تامین منابع آب شرب ۴۰ مگاوات ثبت شده، علاوه بر این سایر مشترکین ۲۴۰۹ مگاوات و سهم تلفات شبکه ۵۷۰ مگاوات تخمین زده شده، اما در بخش ساختمان‌های اداری برنامه‌ریزی برای کاهش ۲۰۰ مگاوات به صورت غیرهمزمان صورت گرفته است.

در این میان تلفات برق در شهر تهران از سال ۱۳۹۲ که حدود ۱۰ درصد بود، اکنون به ۶.۸ درصد رسیده و این در شرایطی است که در فصل تابستان که میزان مصرف افزایش می‌یابد تلفات طبیعی شبکه نیز افزایش می‌یابد. در همین راستا چندی پیش حسین صبوری - مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران - از سرمایه‌گذاری سالانه حدود۱۲۰ میلیارد تومان برای نوسازی شبکه توزیع برق به منظور کاهش تلفات برق تهران خبر داد و افزود: این سرمایه‌گذاری به منظور ارتقای تاسیسات شبکه برق و کاهش تلفات صورت می‌گیرد.

وی با بیان این‌که کاهش تلفات برق شهر تهران یکی از برنامه‌های مهم صنعت برق است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار شده تا میزان تلفات شبکه توزیع برق تهران به ۶.۴ درصد برسد.

برای تامین برق پایتخت علاوه بر سرمایه تدابیر متعددی نیز اندیشیده می‌شود تا تامین برق با مشکلی مواجه نشود، لذا از هم‌اکنون تدابیر برای تابستان سال آینده آغاز شده و علاوه بر کار‌های فرهنگسازی در حوزه مدیریت مصرف تدابیر دیگری همچون توسعه و بهینه‌سازی شبکه مدیریت و کاهش بار، تغییر ساعات ادارات دولتی و تعویض پنج میلیون لامپ دستگاه‌های دولتی با لامپ‌های ال‌ای دی در نظر گرفته شده است.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید