سید مهدی حسینی رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه وجود ما‌فیا در امداد خودرو جاده‌ای بسیار خطرناک شده است گفت: وجود ما‌فیا باعث شده که هزینه‌های بسیار زیادی به مردمی که در جاده‌ها مانده‌اند تحمیل شود و این موضوع موجب نارضایتی مردم شده است.

وی ادامه داد: اسم امداد خودرو باید برای مردم و جاده آرامش ایجاد کند ولی متاسفانه هم اکنون وجود این اسم برای مردم ناهنجاری‌هایی ایجاد کرده و اکثر استفاده کنندگان از امداد خودرو گله‌مند هستند.

حسینی افزود: هم اکنون 11 هزار نفر امداد خودرو در کشور به دلیل وجود مافیا زیر سوال رفته‌اند.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای با بیان اینکه امداد خودرو جاده‌ای از سال 1394 تاسیس شده است گفت: امداد خودرو تمامی شرکت‌های زیر نظر خود را مجوز دار کرده است و هم اکنون تنها 30 شرکت عضو رسمی انجمن صنفی امداد خودرو هستند.

وی گفت: در طول 3 سال گذشته من به دنبال حقایق بودم و سعی کرده‌ام با برخورد تخلفات در این صنف مردم را از خود و انجمن صنفی امداد خودرو راضی نگه دارم.

حسینی با بیان اینکه هم اکنون یکی از معضلات مردم و رانندگانی که در جاده‌ها هستند شناسایی کردن یک امداد خودرو با صلاحیت و رسمی است گفت: یکی دیگر از مشکلات موجود در این صنف بالا بودن نرخ‌‌های امداد خودرو است به طوری که برخی از امداد خودرو ها ماشین‌های خراب شده در جاده‌ها را با قیمت‌های گزاف حمل می‌کنند.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای تصریح کرد: در طول یکسال گذشته بعد از مکاتبات بسیار با دستگاه‌های اجرایی توانسته‌ایم برای اولین بار در این صنف دستگاه پوز ایجاد کنیم و هم اکنون رانندگان می‌توانند به راحتی با قیمت‌های رسمی تعیین شده از وسایل امداد خودرو استفاده کنند و همین موضوع مانع تخلف در جاده‌ها توسط رانندگان امداد خودرو می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قیمت مصوب در دستگاه‌های پوز را اعلام کرده‌ایم گفت: در این بخش حمل خودرو تا 10 کیلومتر رایگان است و تنها قیمت اولیه و ورودی از راننده دریافت می شود.

حسینی بیان کرد: خودروها درا ین صنف تبدیل به سه بخش شده است و نرخ پایه بر اساس طبقه‌بندی‌‌های صورت گرفته 55 تا 70 و الی 120 هزار تومان است.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای تاکید کرد: متاسفانه در ایران دو مشکل اساسی وجود دارد اول آنکه رانندگان از قانون Law و حقوق خود اطلاعی ندارند و دوم آنکه اطلاع رسانی از قانون صورت نگرفته و شهروندان آشنائیتی با حقوق شهروندی خود ندارند.

وی گفت: امدادگران در جاده‌های کشور دارای 4 هزار دستگاه هستند و مردم می‌توانند با دادن یک پیامک به سامانه 100001593 از تمامی اطلاعات امدادگر مطلع شوند.

حسینی ادامه داد: رانندگانی که در جاده مانده‌اند می‌توانند با ارائه یک پیامک به شماره 100001593 بلافاصله اسم و اطلاعات امداد گر را دریافت کنند و در صورتی که اس ام اسی از نام و یا اطلاعات امدادگر دریافت نشد این فرد متخلف است و عضو رسمی انجمن نیست همچنین می‌توانند رانندگان با شماره 1593 در سراسر کشور اطلاعات امدادگر را دریافت کند.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای با اشاره به اینکه امدادگران را به دو بخش درجه 1 و درجه 2 تقسیم کرده‌ایم گفت: امدادگران درجه 1 امتحانات امدادگری را داده‌اند و موفق به دریافت سر دوشی شده‌اند همچنین امدادگران درجه 2 برای اولین بار در رشته امدادگری امتحان داده‌اند و در پایه دوم قرار دارند. هزینه‌های پرداخت برای امدادگران درجه 1 نیز 10 درصد بیش از سایر امدادگران است.

وی توضیح داد: برای اولین بار انجمن صنفی توانسته است یک اپلیکیشن طراحی کند که در آن لوازم یدکی،‌ خدمات(حمل و امداد)، ‌سرویس درب منزل،‌ کارتهای اشتراک امدادگران خدمات امدادگری در این اپلیکیشن ایجاد شده است و رانندگان می‌توانند تمامی خدمات لازم را از این اپلیکیشن دریافت کنند.

حسینی تاکید کرد: در این اپلیکیشن تمامی نرخ‌ها به صورت مصوب تعیین شده است اما نرخ لوازم یدکی خودرو به دلیل نوسانات موجود در تورم قیمت ثابتی ندارد.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای با اشاره به اینکه اپلیکیشن امداد خودرو با نام آچار کار راه‌اندازی شده است گفت: متقاضیان می‌توانند برای نصب این اپلیکیشن عدد 5 را به 100001593 بفرستند و خوشبختانه تمامی قطعات لوازم یدکی در این اپلیکیشن و سامانه دارای 6 ماه گارانتی است همچنین در این اپلیکیشن خرید و فروش خودروهای نو و تصادفی طراحی شده و ما یک بازار Store کامل برای تمامی متقاضیان و رانندگان فراهم کرده‌ایم.

وی افزود: ما سعی کرده‌ایم با بخش خصوصی در این زمینه همکاری‌های لازم را داشته باشیم اما متاسفانه وجود مافیا در این حوزه مشکلات بسیاری را برای ما ایجاد کرده است.

حسینی درباره گزارشی که چندی پیش از ریختن گازوییل در جاده‌های چالوس و خراب شدن خودروها در این بخش پخش شده بود گفت: متاسفانه برخی از تعمیرکاران اعلام کردند که امداد خودروها گازوییل را در جاده‌ها پخش کردند تا ماشین‌ها خراب شود و این موضوع نارضایتی عمومی را ایجاد کرده است.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای در استان البرز دادستان دستور و پیگیری این موضوع را ارائه کرد و ما بعد از مکاتبات و پیگیری‌های بسیار متوجه اصل جریان موضوع شدیم.

وی گفت: بعد از پیگیری‌ها بسیار متوجه شدیم که یک مواد لغزنده‌ای بر روی آسفالت‌های جاده چالوس وجود دارد این مواد لغزنده به قصد یا عمد ریخته نشده است بلکه خودروهای سنگین از جمله اتوبوس‌ها برای تردد از جاده چالوس مجبور هستند که در باکشان را باز بگذراند تا هوا بر گازوییل رد و بدل شود و ماشین برای رفتن از سر بالایی‌ها کشش کافی داشته باشد.

حسینی گفت: به دلیل آنکه در جاده چالوس تا کرج پمپ بنزین و یا پمپ گازوییل وجود ندارد اتوبوس‌ها و یا کامیون‌ها باکشان را کامل پر می‌کنند به همین دلیل در پیچ‌ها گازوییل در جاده‌ها ریخته می‌شود و همین موضوع باعث ایجاد لغزندگی می‌شود بنابراین در این موضوع هیچ تخلفی از سوی امداد خودروها وجود ندارد.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای با بیان اینکه تا به امروز 330 شکایت از رئیس انجمن صنفی امداد خودرو انجام شده است گفت: بعد از پیگیری‌های بسیار متوجه شدیم که عوامل دولتی در انجام این شکایت‌ها دخیل بودند و در این عوامل دولتی مافیای بسیار قوی وجود دارد.

وی افزود: متاسفانه برخی از عوامل دولتی و مافیا در پی آن هستند که از بی قانونی موجود در این حوزه سود ببرند و در همین راستا با سندسازی سعی کرده‌اند مشکلاتی را در این صنف ایجاد کنند.

حسینی به تخلف کانون جهانگردی و اتومبیل رانی و دخالت بیجای این کانون در حوزه امداد خودروی جاده‌ای اشاره کرد و افزود: این کانون وابستگی کامل به میراث فرهنگی دارد ولی متاسفانه با همکاری‌های مافیا در این بخش دخالت‌های بسیاری را در صنف ما انجام داده‌اند.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای افزود: متاسفانه کانون جهانگردی و اتومبیل رانی اصل 44 را زیر پا گذاشته است و باعث ایجاد تخلفات بسیاری در این بخش شده است به طوری که این کانون هم اکنون در ورودی‌های تونل‌های جاده‌ای نیز خدمات امدادی ارائه می‌دهند در صورتی که وظایف این کانون هیچ ارتباطی به صنف امداد رسانی ندارد.

وی تصریح کرد: کانون جهانگردی و اتومبیل رانی 800 خودروی امدادی وارد کرده و همین موضوع باعث شده است که افراد و امدادگران قارچی و یا امداد گر نما وارد این صنف شود.

حسینی افزود: ما این موضع را بعد از 1.5 سال از دیوان عدالت اداری پیگیری کرده‌ایم و امیدواریم دیوان عدالت اداری هر چه سریعتر به این موضع رسیدگی کند.

رئیس انجمن صنفی امداد خودرو جاده‌ای درباره توقیف خودروهای متفرقه‌ای که به صورت امدادگر و یدک کش فعالیت می‌کنند گفت: دادسرای انقلاب در مرحله اول 33 خودرو را متوقف کرده و هم اکنون 100 خودرو را شناسایی و 20 خودرو نیز به توقفگاه و یا پارکینگ منتقل شده است.

وی تاکید کرد: در این خودروهای توقیفی لوازم و تجهیزات غیر قانونی از جمله بی‌سیم مرکز پلیس Police راهور،‌شوکر، مواد مخدر Drugs کشف شده است به طوری که با داشتن بی سیم‌ها پلیس راهور هر مکانی که تصادف Crash شدن بود بلافاصله به آنجا اعزام می‌َشدند و سریع اقدام به امدادگری می‌کردند.

حسینی در پایان گفت: به هیچ عنوان به تماس‌هایی که به عنوان انجام امداد خودرو و تخفیف‌هایی که امداد خودرو در منازل انجام می‌شود اعتماد نکنید زیرا که انجام صنفی هیچ فعالیتی در این بخش انجام نمی‌دهد برخی از تلفن‌ها به متقاضیان انجام شده و با دریافت 218 هزار تومان اعلام معاینه فنی می‌کنند در صورتی که تمامی این ارقام دروغ است.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید