خانواده، نقش کلیدی در تامین سلامت روان فرزندان، برعهده دارد
رکنا: مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: از منظر دین مبین اسلام، خانواده یک نهاد مقدس است، برای تشکیل خانواده، احادیث و روایاتی از پیامبر(ص) داریم که نیمی از دین با ازدواج کامل می شود.
به گزارش رکنا ازقزوین، سیاهکالی مرادی در آیین تکریم و تشویق دختران یک تا ۱۸ سال و زوج های جوان همکاران ستادی آموزش و پرورش استان قزوین به آیه ۱۳ سوره مبارکه حجرات اشاره و خاطر نشان کرد: در مسیر قرب و پیشرفت و سیر به سمت خدای متعال هیچ محدودیتی بین مرد و زن نیست، همان اندازه که مردها می توانندپیشرفت کنند به سمت قرب الهی به همان اندازه خانم ها هم می توانند به آن مقام برسند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سپس با اشاره به شان نزول سوره مبارکه کوثر و تشریح اهمیت مقام والای حضرت زهرا(س) و زن در اسلام، افزود: ازنظر قرآن ومعارف اسلامی، زن و مرد هردو در امتداد نسل نقش موثر و کلیدی دارند. حتی در بعضی آیات قرآن نقش زن در ادامه، پررنگ تر از مرد معرفی شده است.
وی افزود: سلامت از دو منظر جسم و روان موردتوجه است، اهمیت سلامت روان به مراتب بیشتر ازسلامت جسماست.
سیاهکالی مرادی نقش مادران و زنان را، رئیس سلامت روان، در هر خانواده و در هرجامعه ای دانست و تصریح کرد: مادر و زن درخانواده با تعامل سازنده با همسر و فرزندان نقشی اساسی در بهبود و ارتقاء سلامت روان خانواده ایفامیکند.
وی گفت: مأموریت زنان جامعه اسلامی ما در کنار تحکیم نظام خانواده، کمک به تربیت نسلی شایسته است که بتوانند توانمند و با قدرت در تمامی عرصهها حضور پیدا کنند.
این مقام مسئول با بیان اینکه، همه تربیت برعهده آموزش و پرورش نیست، خاطر نشان کرد: بخش عمده ای از تربیت بر عهده پدر و مادر است.
وی به اهمیت رابطه گرم بین مادر و فرزندان اشاره و خاطر نشان کرد: فرزندان دختر رحمت های الهی هستند، باید مورد توجه ویژه قرار بگیرند.
ارسال نظر