به‌گزارش خبرنگار رکنا از خوزستان، تصاویر دریافتی از محل برگزاری شعرخوانی فجر در شهرستان ایذه و آنچه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از این نشست تحت عنوان خبر منتشر کرده است ، نشان می دهد این برنامه طی دو سال گذشته هیچ گاه مورد استقبال عمومی قرار نگرفته است.

با توجه به لیست مدعوین و مدیران و مسئولین شهرستانی و میهمانان ادارات شهرهای همجواری  که در این نشست عنوان شده است، به روشنی می توان به جای خالی شاعران شهرستان ایذه در این رویداد پی برد.

یکی از نکات قابل توجه در این نشست، ذکر نام 6 نفر تحت عنوان شاعران  ایذه ای است که تنها دو نفر از این شش نفر از شاعران شناخته شده شهرستان می باشند که یکی از این دو نیز عضو شورای شهر می باشد.

سوالی که در اینجا باید از مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان پرسید این است که شاعران بی شمار شهرستان ایذه امروز کجا هستند. و چرا از برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهری مثل ایذه دیگر استقبال نمی شود؟ بدون تردید این موضوع نیاز به واکاوی و آسیب شناسی جدی دارد و یکی از وظایف اصلی مدیران شهرستانی مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی، حذف شکاف ها ، کوتاه کردن فاصله های ایجاد شده و آشتی میان حوزه فرهنگ و هنرمندانی است که تحت هر عنوانی با این مجموعه در قهر و دوری به سر می برند. موضوعی مغفول مانده که نه تنها در حوزه شعر، بلکه در دیگر فعالیت های هنری شهرستان هایی محرومی مثل ایذه، باغملک و هفتکل نیز همچنان جای تامل دارد.

 

شهرستان ایذه از دیرباز یکی از مناطق شاعرپرور استان خوزستان و از شهرهای شناسنامه دار شعر جنوب محسوب می شود و از شاعران این شهرستان می توان به نام هایی چون سیدعلی صالحی، هرمز علی پور، کورش و آرش کیانی قلعه سردی، داریوش مرادی، فاطمه مرادی ، محدثه الماسی، مریم موسوی، ناهید فرهادنژاد، یونس نوروزی اولشی، افرا عسگریان، وحید کیانی، صغری طاهری، شمس رضوی، زنده یاد گودرز رزمگاه و ..... اشاره کرد.