مرگ دردناک جوان 31 ساله در کانال آب سد زیاران
کدخبر:
821730
لینک کپی شد
رکنا: پس از جستجوی نجاتگران جمعیت هلال احمر، جسد جوان 31 ساله از کانال آب سد زیاران پیدا شد.
کدخبر:
821730
لینک کپی شد
![مرگ دردناک جوان 31 ساله در کانال آب سد زیاران](https://cdn.rokna.net/thumbnail/AxwVrl12C8qY/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cPGyFKC_-axivtfuJ1_NwVg,,/IMG-20220902-WA0020.jpg)
به گزارش رکنا ازقزوین؛ به گزارش روابط عمومی هلال احمر، محمدرضا رحیمی درباره این حادثه اظهار کرد: گزارشی مبنی بر غرق شدن آقای ۳۱ ساله در ابتدای کانال آب سد زیاران به مرکز کنترل و هماهنگی اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله تیم سیلاب و نجاتگران جمعیت هلال احمر شهرستان آبیک به محله حادثه اعزام شد و در ادامه با توجه به نوع حادثه ، آتش نشانی و نیروی انتظامی آبیک نیز در محل حادثه حضور یافتند.
رحیمی یادآور شد: پیکر فرد غریق در مسیر اصلی سد زیاران کشف و نجاتگران و آتشنشانان جسد را از آب خارج و تحویل نیروی انتظامی دادند.
لیلا بیگدلی/ قزوین
-
فیلم جنجال جدید در دیپلماسی / رفتار ماکرون با مودی سوژه شد
ارسال نظر