تکرار ماجرای پینوکیو و درخت سکه طلا !/ عاقبت سرمایه قمی ها چه شد؟

 به گزارش رکنا از قم، حجت الاسلام حسن غریب اظهار داشت، این متهمان با تأسیس این شرکت و دریافت مبالغ ده ها میلیونی از سرمایه گذاران با وعده پرداخت سود تضمینی ماهیانه حدود ۶ درصد، از ۹۰ شاکی پرونده، به میزان ده میلیارد تومان کلاهبرداری کرده‌اند.

وی با اعلام اینکه این شرکت سابقاً فعال و دفتر آن برقرار بوده است، گفت، نحوه عملکرد و تبلیغات این شرکت در دو بخش دعوت به اشتغال و پرداخت حقوق ماهیانه برای بسته بندی مواد غذایی و همچنین جذب سرمایه گذاری مردمی و پرداخت سود تضمینی ماهیانه در قالب عقد قرارداد مضاربه شرعی بوده است.

 غریب با بیان اینکه متهم اصلی این پرونده با اقدامات فنی پلیس و دستورات و پیگیری‌های قضایی بازپرس شعبه ۹ بازپرسی قم در شهر شیراز دستگیر شده است، افزود، این متهم در شهرهای دیگر نظیر کرج و شیراز نیز اقدام به کلاهبرداری مشابه با جذب سرمایه‌های مردمی و وعده پرداخت سود کرده است.

دادستان عمومی و انقلاب قم به تبلیغات این متهمان برای جذب نیروی اشتغال در منزل در سایت نیازمندی ها اشاره کرد و بیان داشت، برای اشتغال متقاضیان، شرط استفاده از سیم کارت متقاضیان برای فعالیت‌های اقتصادی تعیین شده بود و متهمان از خط تلفن شاغلین خود برای فعالیت‌های غیر قانونی استفاده می‌کردند تا از خود ردی بر جا نگذارند.

وی تشکیل یک شرکت صوری با فعالیت اقتصادی ظاهراً مناسب را پوششی برای جذب سرمایه‌های جدید در این نوع کلاهبرداری معروف به کلاهبرداری پانزی عنوان و خاطر نشان کرد، پرداخت سودهای به موقع در ماه‌های اولیه قرارداد، برپایی دفتر کار شکیل و مجهز و انعقاد قراردادهای مالی صوری از زمینه‌های اعتماد سازی بین سرمایه گذاران است و متأسفانه اغلب مالباختگانی که در دام این افراد گرفتار شده‌اند از قشر ضعیف و متوسط جامعه و جویای شغل با درآمد ماهیانه بودند.

 غریب در خصوص پرهیز از اعتماد و اطمینان به ظاهر و ادعاهای بی اساس افراد برای کسب سودهای اغواکننده هشدار داد و تأکید کرد، شهروندان در زمینه واگذاری سرمایه‌های خود به افراد و شرکت‌های ناشناس هوشیار باشند تا با فریب تبلیغات وسوسه برانگیز و کسب سودهای نامتعارف در دام افراد سودجو و متقلب گرفتار نشوند.

نظری/ قم 

 

وبگردی