بهادری جهرمی: اشتغال‌آفرینی نیازمند حرکت جهادی است

به گزارش رکنا از قم، علی بهادری جهرمی سخنگو و رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه اولین رویداد ملی «هجرت اشتغال آفرین» که در تالار مفید دانشگاه قم برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: از زحمات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای برگزاری این رویداد تشکر می‌کنم و این رویداد نشان دهنده این است که مسئولین حوزه اشتغال در دولت سیزدهم راه درستی را انتخاب کرده‌‌اند.

 

وی افزود: امیدوارم این حرکت باعث شود تحول بزرگ و موثری در حوزه اشتغال‌زایی محقق شود، شروع این رویداد از دانشگاه راه درستی است که توسط مسئولین برگزیده شده و دیدگاهی که در این رویداد وجود دارد یک نشان از روحیه جهادی است و امیدواریم اتفاقات خوبی در آینده رخ دهد.

 

سخنگوی دولت تصریح کرد: اشتغال و اشتغال آفرینی نیازمند هجرت و در کنار آن جهاد است، در حوزه اشتغال آفرینی باید نیت جهاد داشته باشیم، متاسفانه بعضی از افراد حواسشان نیست که در نبرد عرصه اقتصادی حرکت می‌کنند و توجه کافی به موضوع جنگ اقتصادی ندارند.

 

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم بیان کرد: دیده‌بان کشور سالها است که در حوزه اقتصاد تاکید دارد و این موضوع در نام‌گذاری سالانه مشخص است، باید آگاهی خود را نسبت به مسائل اقتصادی و اشتغال‌آفرینی افزایش دهیم و متوجه حساسیت این دو موضوع باشیم.

 

بهادری جهرمی عنوان کرد: خروجی برگزاری این دوره ۷ روزه «هجرت اشتغال آفرین» به ما تلنگر می‌زند که در عرصه اقتصادی و اشتغال‌آفرینی وسط میدان جنگ هستیم، دشمن هم یک لحظه درنگ نمی‌کند و با تمامی ابزارهای تبلیغاتی علیه ما اقداماتی انجام می‌دهد.

 

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه به نتایج درخشانی در جنگ اقتصادی برسیم نیازمند این هستیم که همه افراد در کسوت حاکمیتی و شهروندی در میدان باشند و تماشاچی این جنگ نباشند، دفاع مقدس نمونه‌ای اتحاد و همدلی است که می‌توان مثال زد همه دنیا دیدند که در ۸ سال جنگ فرماندهان و سربازان در خط مقدم بودند و مردم نیز از آنها در مسائل مختلف حمایت می‌کردند.

 

سخنگوی دولت سیزدهم بیان کرد: وقتی مردم پای کاری باشند پیروزی در آن کار تضمینی است و این جز قواعد غیرقابل تغییر است و در تاریخ هم این موضوع اثبات شده که هرگاه مردم در زمینه‌ای مشارکت داشتند نتایج مطلوبی از کار حاصل شده است.

 

وی گفت: متاسفانه در گذشته برای صدور یک مجوز اشتغال کارشکنی‌های فراوانی به وجود می‌آمد و موانع زیادی، صدور مجوز را عقب می‌انداخت، اما بعد از روی کارآمدن دولت سیزدهم طبق یک حرکت جهادی ابلاغ شد که مراحل صدور مجوز اشتغال به سرعت طی شود و کارشکنی نشود.

 

بهادری جهرمی اظهار کرد: اکنون به جایی رسیده‌ایم که گاهی اوقات در لحظه مجوز اشتغال صادر می‌شود و یا نهایتا ظرف یک هفته به افراد و مشاغل خانگی این مجوز داده می‌شود، طبق آمار حدود ۵۰۰ عنوان مجوز مشاغل خانگی از طرف وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی صادر شده است و حدود ۳۵۰ مورد از آنها به محض ثبت عنوان اجازه کار دریافت کرده‌اند.

 

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت سیزدهم تاکید کرد: در حوزه اشتغال‌آفرینی باید به الگوهای توسعه علمی توجه شود و طرح‌های توسعه‌ اقتصادی باید به مراکز عالی و مدارس ما برگشته و از آنها استفاده شود، البته این طرح‌ها نیز باید منطبق با زیست بوم اشتغال، مزیت‌ها و شرایط حاکم بر مناطق مختلف باشد.

 

وی ادامه داد: متاسفانه بعضی از رشته‌های دانشگاهی که این روز‌ها تدریس می‌شود در بعضی از شهرها جوابگو نیست و باید تغییری در آن انجام داد و از تدریس آنها جلوگیری کرد، در برخی از شهر‌ها هیچ نیازی به بعضی رشته‌ها نیست و مشخص است که نمی‌توان از دل آن رشته تولیدی به دست آورد.

 

بهادری جهرمی گفت: دولت برخی از موانع و مشکلات اقتصادی را شناسایی کرده و راهکار رفع آن‌ها را در سند تحول آورده است و تاکید دارد در زمان مناسب این مشکلات رفع شود تا در اقتصاد شاهد یک شکوفایی و تحول باشیم، برای مثال موضوع بهبود محیط کسب و کار است که دولت در این مدت اقداماتی در این زمینه انجام داده است.

نظری / قم