سرانه مصرف آبزیان در همدان ۱۲ کیلوگرم پایینتر از میانگین کشوری است
رکنا:سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان همدان با اشاره به اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان ۸.۱ کیلوگرم و قابل قبول است گفت: این میزان نسبت به میانگین کشوری با ۱۲ کیلوگرم پایین تر است.
به گزارش رکنا در استان همدان، جعفر کاویانی دلشاد با اشاره به اینکه ۴۰ درصد تخم چشم زده کشور با راه اندازی مجدد شرکت قزل دانش نهاوند در این واحد تولید می شود افزود: احیای واحد غیرفعال ۲۰۰ تنی پرورش ماهی در استان همدان در آینده نزدیک نقش موثری در ارتقا سرانه تولید و مصرف ماهی در استان همدان دارد.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در استان همدان پنج هزار و ۷۰۰ تن گوشت ماهی تولید شد که از این میزان چهار هزار و ۳۷۰ تن به گوشت ماهیان سردابی و هزار و ۳۳۰ تن به گوشت ماهیان گرمابی اختصاص داشته است.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان همدان اظهار داشت: سال گذشته از ۲۵ میلیون قطعه تخم چشم زده اختصاص داده شده به استان همدان ۱۸ میلیون قطعه بچه ماهی تولید شد که بیشترین تولید بچه ماهی مربوط به شهرستان نهاوند بوده است.
کاویانی دلشاد، تعداد بهره برداران پرورش ماهی در سطح استان همدان را ۴۷۰ نفر برشمرد و افزود: در حال حاضر استان همدان دارای ۴۷۰ واحد پرورش ماهی در قالب واحدهای خرد و مراکز بزرگ است.
وی با بیان اینکه توزیع ترویجی ۱۵ هزار قطعه بچه ماهی کپور بین بهرهبرداران پرورش ماهی این استان به صورت همیاری در حال انجام است تصریح کرد: از ۴۷۰ واحد پرورش ماهی سطح استان بیشترین پراکنش واحدهای پرورش ماهی به شهرستان نهاوند اختصاص دارد.
سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان استان همدان گفت: ایجاد کلینیک دامپزشکی آبزیان در استان و شهرستانها از برنامههای امسال در دست اقدام است که میتواند در صادرات ماهی و نیز نظارت فنی راه گشا باشد.
کاویانی دلشاد با بیان اینکه مشکلات واحدهای پرورش آبزیان استان شناسایی و پیگیری می شود اظهار داشت: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش از مشکلات اساسی برخی از واحدهای دارای پروانه بهرهبرداری سطح استان است و با توجه به بالا رفتن قیمت خوراک ماهی باید مشکلات این واحدها با سرمایه در گردش رفع شود.
ارسال نظر