فاجعه زیست محیطی واحدهای شن و ماسه در بویراحمد/ دستگاه‌ها بر کیفیت مصالح ساختمانی نظارت کنند

به گزارش رکنا از یاسوج، کیامرث حاجی‌زاده در نشست شورای فنی که به دستور کار وضعیت کارخانه‌های شن و ماسه اختصاص داشت، گفت: کارخانجات شن و ماسه در شهرستان بویراحمد وضعیت مناسبی ندارد. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سوء استفاده از اراضی منابع ملی تحت عنوان سرمایه‌گذاری افزود: ستاد مبارزه با کوه خواری و زمین‌خواری در استان تشکیل شده تا اراضی که تحت عنوان سرمایه‌گذاری طی ۲۰ سال اخیر واگذار شده اما اقدام خاصی صورت نگرفته بازگردانده شود. 

وی عنوان کرد: این اراضی برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌هایی مانند میراث فرهنگی به سرمایه‌گذار واگذار شده اما می‌بینیم پس از گذشت سال‌ها تغییر کاربری داده شدند که این موارد را در دستور کار قرار دادیم چرا که معتقدیم همه چیز باید در مدار قانون باشد. 

حاجی‌زاده با تاکید بر استانداردسازی مصالح ساختمانی از جمله شن و ماسه گفت: در گذشته بهانه واحدهای شن و ماسه قیمت پایین مصالح بود الان که با مجوز و بدون مجوز قیمت‌ها را افزایش داده‌اند باید مصالح استاندارد و با کیفیت در اختیار مردم قرار دهند و بهانه‌ای هم در این خصوص نداشته باشند. 

وی با اشاره به اینکه دفتر فنی بر واحدهای شن و ماسه نظارت داشته باشد، گفت: برداشت‌های واحدهای شن و ماسه در مسیر جاده یاسوج به سمیرم آسیب‌هایی وارد کرده است، در یکی از روستاها هم آنقدر برداشت صورت گرفته که زیر باغات روستا خالی شده و فاجعه محیط زیستی صورت گرفته است. 

وی با اشاره به اینکه مصالح ساختمانی پایه در شهر زلزله‌زده سی‌سخت دارای مشکلاتی بود، افزود: سی‌سخت بر روی گسل زلزله قرار دارد لذا دستگاه‌های نظارتی وارد میدان شوند و نظارت جدی داشته باشند. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نباید واحدهای شن و ماسه تولید نامرغوبی داشته باشند چرا که همه چیز بر وفق مراد آن‌ها است، گفت: واحدهای شن و ماسه بدون مجوز لطمه‌های زیادی را به حوزه منابع طبیعی و محیط زیست وارد کرده‌اند. 

انتهای پیام/