آماده باش بیمارستانها برای مقابله با موج ششم کرونا در مشهد
رکنا: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمامی بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه برای مقابله با موج ششم کرونا در آمادهباش کامل هستند.
به گزارش خبرنگار رکنا از مشهد، دکتر شاپور بدیعی گفت: با توجه به ورود به روزهای سرد سال و با توجه به سفر اخیر وزیر بهداشت به مشهد و تأکیدات رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص موج احتمالی ششم کرونا، آمادهباش کلیه بیمارستانها اعلام شده است.
وی تصریح کرد: با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستانهای دانشگاهی و همچنین رئیس دانشکده پزشکی مشهد همانند ۵موج قبلی تختهای بیمارستانی ویژهای برای بیماران کرونایی تدارک دیدیم تا در صورت شیوع موج ششم غافلگیر نشویم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه جلسات کارشناسی متعددی در روزهای اخیر برگزار شده است، خاطرنشان کرد: در کنار برگزاری جلسات فوقالعاده، بازدید از بیمارستانها و ارزیابی نیروی انسانی، تخت و تجهیزات پزشکی را نیز داشتیم تا با آمادگی کامل به مقابله با موج بعدی بپردازیم.
دکتر بدیعی اضافه کرد: در جلسات برگزار شده اشکالات و چالشها را بهخوبی شناسایی کردیم و با استفاده از تجربیات موجهای قبل با آمادگی کامل در خدمت بیماران خواهیم بود، هر چند که آرزوی همه، سلامتی مردم و عدم نیاز آنان به خدمات درمانی و بیمارستانی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکبد بر اینکه با توجه به اینکه در ۵موج قبلی از سیستم نظام ارجاع بهخوبی استفاده کردیم و نتایج موفق آن را هم دیدیدم، مجدد این برنامه را در موج ششم احتمالی اجرا خواهیم کرد گفت: در این خصوص برنامهریزی لازم را در بحث سطحبندیها داشتهایم تا شاهد مراجعه مستقیم مردم به بیمارستان نباشیم.
دکتر بدیعی خاطرنشان کرد: در حال راهاندازی سامانهای ویژه بیماران ترخیصی هستیم که فعالیت آن طی روزهای آینده بطور رسمی آغاز میشود، با راهاندازی این سامانه بیمارانی که پس بهبودی ترخیص شدهاند هم تحت نظارت و پیگیری قرار میگیرند تا خدای نکرده پس از ترخیص با مشکلات عوارض بیماری مواجه نشوند و در صورت نیاز از خدمات درمانی در کوتاهترین زمان ممکن برخوردار گردند.
وی تصریح کرد: از مردم میخواهیم که با مشاهده کوچکترین علائم به پزشک یا نزدیکترین مرکز منتخب کرونا مراجعه کنند، زیرا تجربه ۲۰ماهه نشان داده که هرگاه تشخیص بهموقع داشتیم، درمان بهموقع را در ادامه راه داشتیم و بیشترین میزان بهبودیها مربوط به مواردی است که اقدامات درمانی را بدون تأخیر آغاز کردهاند.
ارسال نظر