طراحی و ساخت دستگاه تزریق پلاستیک کوچک و قابل حمل با سیستم تزریق بدون ماردون در اردبیل
رکنا: رئیس مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از طراحی و ساخت دستگاه تزریق پلاستیک کوچک و قابل حمل با سیستم تزریق بدون ماردون در این مرکز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری رکنا در اردبیل ؛ برومند صلاحی در جمع خبرنگاران از طراحی و ساخت دستگاه تزریق پلاستیک کوچک و قابل حمل با سیستم تزریق بدون ماردون توسط یکی از واحدهای فناور مستقر در این مرکز خبر داد و گفت: این محصول توسط شرکت پارلاق صنعت مولد از واحدهای فناور مستقر در آن مرکز طراحی و ساخته شده است.
فرزاد پوراسکندری رضی آباد دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی و سازنده این دستگاه نیز گفت: همانند سایر دستگاه های تزریق پلاستیک صنعتی، قالب گیری تزریقی کاربردی ترین فرآیند تولید برای ساخت انواع قطعات پلاستیکی است و در آن از رزین های پلاستیکی گرانول یا گلوله ای شکل برای تولید محصولات مختلف از اجزای خودرو و هواپیما گرفته تا ظروف نگهداری، قطعات آلات موسیقی و شانه های مو استفاده میشود.
وی افزود: از دستگاه تزریق پلاستیک برای تولید قطعات پلاستیکی دیواره نازک برای کاربردهای بسیار متنوع استفاده می شود که یکی از رایج ترین آنها پلاستیک است.
مدیرعامل شرکت پارلاق صنعت مولد ادامه داد: دستگاه های تزریق پلاستیک متداول در سایزهای بزرگ معمولاً قیمت های بالایی دارند، با برق سه فاز کار میکنند، نیاز به روغن دارند و هیدرولیک هستند، لذا استفاده از آنها برای تولید قطعات کوچک به ویژه در تیراژهای پایین مناسب نیست؛ بنابراین برای استفاده در کلین روم ها کارایی چندانی ندارند.
وی افزود: در دستگاه طراحی شده، سیستم هیدرولیک وجود ندارد و تمامی مکانیسم های حرکتی دستگاه، مکانیکی و برقی است، لذا برای استفاده در کلین روم ها هم مناسب است.
پوراسکندری هزینه تمام شده پایین، قابل حمل بودن و کار کردن محصول با برق تک فاز را از دیگر ویژگی های این دستگاه برشمرد و تصریح کرد: این محصول با این خصوصیات در داخل کشور مشابهی ندارد.
وی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، لوازم الکتریکی و الکترونیکی، لوازم تزئینی پلاستیک، مشاغل خانگی، سازندگان قطعات خودرو و موتورسیکلت، لوازم خانگی، تولیدکنندگان اسباب بازی و تمامی تولیدکنندگانی که در تولید محصول، به نحوی با پلاستیک سر و کار دارند را از مشتریان و بازارهای هدف این دستگاه برشمرد.
ارسال نظر