مدیرکل آموزشوپرورش استان چهارمحالوبختیاری
برای ورود به سال تحصیلی جدید آمادگی کامل داریم
رکنا: مدیرکل آموزشوپرورش استان با حضور در برنامه مردم و مسئولین به سوالات و نگرانیهای مردم برای ورود به سال تحصیلی جدید پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار رکنا از شهرکرد؛ مدیرکل آموزشوپرورش استان در آستانه بازگشایی مدارس در برنامه رادیویی تلویزیونی مردم و مسئولین صداوسیمای مرکز استان حضور یافت و به سوالات مردم شریف استان پاسخ داد.
فرحناز قائدامینی در پاسخ به این پرسش مجری که آموزشوپرورش استان در دوران آموزش مجازی با چه مشکلاتی روبرو بوده و اکنون برای ورود توانمند به سال تحصیلی جدید چه اقداماتی کرده است، گفت: در ابتدا باید از فرهنگیان استان تشکر کنم که در روزهای پایانی سال 98 که تصور همگان این بود که تعطیلی مدارس کوتاه مدت است، با وسایل و امکانات در دسترس خود و دانشآموزانشان سعی کردند آموزشها را به هر نحوی ارائه دهند و از تعطیلی آموزش و بلاتکلیفی دانشآموزان جلوگیری کردند.
قائدامینی به راهاندازی شبکه شاد اشاره کرد و گفت: با ادامه یافتن تعطیلیها شبکه شاد به عنوان بزرگترین و پرکاربرترین اپلیکیشین ارتباطی کشور بدون هیچ تجربه قبلی راهاندازی شد که در ابتدا مشکلات خاص خود را داشت اما با صبر و شکیبایی فرهنگیان و تلاشهای وزارتخانه آموزشوپرورش این مشکلات به مرور برطرف گردید
وی افزود: البته با توجه به عدم دسترسی همه نقاط به زیرساخت های لازم برای آموزش آنلاین، شبکه شاد همچنان برای عدهای از دانشآموزان قابل استفاده نبود، همچنین عده زیادی از دانشآموزان و خانوادهها در ابتدا با نحوه آموزش الکترونیکی آشنایی کامل را نداشتند که این موارد باعث ایجاد مشکل و کندی در روند آموزش میشد.
وی تاکید کرد: در واقعا ما بدون هیچگونه ریل گذاری سوار بر قطار آموزش در دوران شیوع کرونا شدیم.
مدیرکل آموزشوپرورش استان چهارمحالوبختیاری یکی از مهمترین اقدامات این مجموعه در دوران شیوع کرونا را تهیه اطلس آموزشی استان برشمرد و گفت: این اطلس ما را راهنمایی میکند که در هر منطقه و هر مدرسه آموزش به چه صورت باید ارائه گردد و هر دانشآموز به چه امکانات آموزشی دسترسی دارد.
وی در همین رابطه ادامه داد: در بعضی مناطق به علت عدم دسترسی به زیرساخت های شبکه اینترنت و یا عدم دسترسی دانشآموزان به وسایل ارتباط الکترونیکی امکان ارائه آموزش از طریق شبکه شاد میسر نیست، بعضی مناطق به آموزشهای مدرسه تلویزیونی دسترسی ندارند.
قائدامینی افزود: در طی تابستان جاری با تجزیه و تحلیل نتایج امتحانات حضوری و غیرحضوری و با در نظر گرفتن اطلس آموزشی موارد عقبماندگیهای تحصیلی و نقاط ضعف و قوت را بررسی کردیم و سعی شد برای برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت برنامهریزیهای لازم صورت پذیرد و همچنین عقبماندگیهای تحصیلی در طی همین تابستان برطرف گردد تا بتوانیم با آمادگی لازم وارد سالتحصیلی جدید شویم.
وی ادامه داد: بیش از 600 نفر از فرهنگیان و دانشجومعلمان استان با همکاری ادارهکل آموزشوپرورش برای دومین سال متوالی طرح جهاد آموزشی را راهاندازی کردند که در روزهای دوشنبه و چهارشنبه با حضور در مدارس مناطق محروم و روستایی در راستای رفع عقبماندگیهای درسی دانشآموزان مخصوصا مقطع ابتدایی تلاش خود را به کار بستند.
مصیبی دهکردی، شهرکرد
ارسال نظر