رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف:
فعالیت ۲۵۰ قاری بین المللی در ایران
رکنا: رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشورگفت: هم اکنون جمهوری اسلامی ایران با حدود ۲۵۰ قاری قرآن با رتبه بین المللی، بالاترین جایگاه را درمیان کشورهای مسلمان جهان دارد.
به گزارش خبرنگار رکنا از مازندران، مهدی قرهشیخلو دوشنبه شب در آئین اختتامیه چهل و چهارمین دوره مسابقات استانی قرآن کریم در مرکز بصیرت آستان مقدس امامزاده ابراهیم (ع) آمل گفت، این رتبه قاریان ایرانی در رشتههای حفظ و قرائت قرآن است که در سالهای اخیر کسب شده و رشد آن نیز خوب بوده است.
وی با اشاره به کسب رتبههای بین المللی در بخش قرآن به صورت انفرادی کسب شده، اما فضای گروهی باید بیشتر تقویت وکار شود، گفت، در بدنه مردم و فضای عمومی کشور، آن جایگاه وفضایی که باید قرآن ورود کند وجاری وساری باشد، نیست.
فضای قرآنی فقط مناسبی احیا میشود، اما دائمی نیست
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اینکه فضای قرآن درایران بیشتر به زمان ماه مبارک رمضان محدود میشود و موقتی است و جریان آن در کشور دائمی نیست، تصریح کرد، در کشوری که به اسلام دین قالب است، باید هر روز برای قرآن خواندن و تأمل در آن وقت گذاشت وبا همین رویکرد و هدف مهم تأمل وتدبر در قرآن را به عمل و زندگی روزمره بیاوریم.
قرهشیخلو، تحقق این هدف مهم را نیازمند همت و تلاش جمعی قاریان قرآن و تعهد بیشتر آن برای انتقال مفاهیم قرآن در سطح کشور است، گفت، انتظاراست این مجموعه برای توسعه قرآن در کشور خیلی تلاش کند و مردم نیز به احترام و منزلت جایگاه قاریان قرآنی همراهی و تبعیت خواهند کرد.
مثل محرم، خانهها وحسینیه ها، پایگاههای قرآنی شود
وی با بیان اینکه مردم ما حداقل یک دهه تا شروع ماه محرم به صورت خودجوش آماده میزبانی از آئین عزاداری سالار شهیدان میشوند و فضای خانهها و حسینیهها وکل کشور سیاه پوش برپایی عزا میشود، تصریح کرد، انتظار هست که همین روحیه خودجوشی و مردم محور به سمت وسوی قرآنی نیز کشیده شود و به یک فرهنگ عمومی در کشور تبدیل شود.
رئیس مرکز امورقرآن سازمان اوقاف و امورخیریه کشور تصریح کرد، لازمه این فرهنگ سازی و همراهی مردم برپایی خیمهها و کلاسهای آموزش قرآن در همه آحاد جامعه است تا باورپذیری مردم نیز بالا رود.
سمت وسوی شهرستانی، اولویت سازمان اوقاف کشور
قره شیخ لو با بیان اینکه درسال های اخیر بیشترین تلاشها و همت برای برگزاری مسابقات قرآن در سطح ملی وحتی بین المللی معطوف شده بود و بیشترسرمایه گذاری نیز در این مسیر بوده است، گفت: در این مسیر، توسعه مسابقات شهرستانی در سایه مسابقات ملی و بین المللی قرار گرفته وکمتر توجه شده بود.
وی اضافه کرد، که اکنون این رویه به خصوص در چند سال اخیر تغییر کرده و توجه جدی به رشد کمی و کیفی مسابقات قرآنی در سطح شهرستانها میشود.
وی یادآور شد، که هدف نهایی از برگزاری مسابقات قرآنی ونیز جلسات مشابه در این زمینهها، انس گیری بیشتر مردم با قرآن و ارتقا این خلأ در کشور است.
انتهای خبر/عباسی نیک
ارسال نظر