فعالیت سه پردیس و هفت دانشکده در دانشگاه شهرکرد
رکنا: استقبال از رشتههای تخصصی در دانشگاه شهرکرد در سنوات گذشته با افزایش قابل توجهای رو به رو بوده است و در سال گذشته،بیش از ۲۰۰ دانشجو مقطع دکتری تخصصی کشاورزی و ۲۰۲ دانشجو دکتری عمومی دامپزشکی در این دانشگاه به تحصیل مشغول بوده اند.
به گزارش خبرنگار رکنا در شهرکرد ،
دکتر سعید کریمی رئیس دانشگاه شهرکرد گفت : دانشگاه شهرکرد به عنوان دانشگاه مادر از خرداد سال ۵۶ فعالیت خود را در قالب دانشکده دامپروری شروع کرد و در سال ۶۷ به مجتمع آموزش عالی تبدیل شد و با پیگیری مسئولان در سال ۱۳۷۰ بهعنوان دانشگاه به فعالیت خود ادامه داد.
وی افزود: در حال حاضر ۷۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه در مقاطع مختلف مشغول تحصیل می باشند و نیز تعداد اعضای هیات علمی این دانشگاه ۳۵۰ نفر ثابت و ۱۲۰ نفر حقالتدریس است و ۱۸۰ رشته گرایش در مقاطع کارشناسی تا دکترا در سه پردیس و هفت دانشکده در دانشگاه شهرکرد وجود دارد.
رئیس دانشگاه شهرکرد تصریح نمود که کاهش متقاضیان تحصیل در رشتههای مهندسی کشاورزی به دلیل افزایش تعداد دانشآموختگان این رشتهها و نبود بازار کار وجود دارد که با توجه به واگذاری آمایش رشتههای تحصیلی به مراکز آموزش عالی هر استان به منظور تغییر در تعداد و نوع رشتههای تحصیلی متناسب با نیازها و ظرفیتهای استان مربوطه ایجاد رشتههای ترکیبی را در دستور کار دارد.اما استقبال از رشتههای تخصصی در دانشگاه شهرکرد در سالهای گذشته با افزایش قابل توجهای رو به رو بوده است به طوری که در سال گذشته، ۲۰۲ دانشجو دکتری عمومی دامپزشکی و بیش از ۲۰۰ دانشجو مقطع دکتری تخصصی کشاورزی در این دانشگاه تحصیلات خود را دنبال کردند.
وی افزود: فارغالتحصیلان بیکار دانشگاهی، پذیرش دانشجو را در دانشگاه شهرکرد تحت تاثیر قرار داده است، اما در میان رشتههای این دانشگاه، تقاضا برای رشتههای کشاورزی کاهش و رشتههای فنی افزایش یافته است.
سعید کریمی گفت: جذب دانشجویان خارجی در دانشگاهها از عوامل موثر در پیشرفت و توسعه مراکز علمی می باشد بطوریکه ۲۰ دانشجو از کشور افغانستان در دانشگاه شهرکرد در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند و تلاش میشود با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، پذیرش تعداد بیشتری از دانشجویان خارجی از کشور های آسیایی مانند سوریه ، عراق و لبنان در این دانشگاه انجام شود تا روند بینالمللی شدن دانشگاه شهرکرد به سر انجام برسد.
وی در مورد پروژههای در دست اقدام اظهار داشت تکمیل مجموعه دامپروری و پژوهشکده زیستفناوری، ساخت و بهرهبرداری از ساختمان مرکزی دانشگاه، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، کتابخانه مرکزی، ساخت دانشکده دامپزشکی ، میدان پژوهش، ساختمان جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، منبع ذخیره آب، بوستان مطالعه خواهران، ساختمان مرکز داده فناوری اطلاعات، بازارچه دانشجویی، خوابگاه پردیس فارسان، موتورخانه مجموعه صدرا و مقاومسازی دانشکده کشاورزی از دیگر طرحهای عمرانی انجام شده در این دانشگاه طی سالهای ۹۲ تا ۹۹ می باشد.
رئیس دانشگاه شهرکرد گفت : در رتبهبندی ۲۰۲۰ تایمز این دانشگاه برای نخستین بار به جمع دانشگاههای جوان جهان پیوست و در زمینه دستاوردهای علمی و پژوهشی ، کسب جایگاه نخست با کیفیتترین تحقیقات حوزه کشاورزی بین دانشگاههای کشور، کسب عنوان پژوهشگر برجسته جوان کشور و قرارگیری در جمع مؤثرترین دانشگاههای مهندسی دنیا، حضور دانشگاه شهرکرد در جمع پنج دانشگاه برتر کشور در تکمیل اکوسیستم کارآفرینی و قرار گرفتن در زمره مؤثرترین دانشگاه یک درصد برتر جهان از جمله افتخارات علمی این دانشگاه به شمار میرود.
وی افزود: بر اساس فهرست منتشر شده موسسه اسکو پرس در سال گذشته، هفت نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شهرکرد توانستند در جمع ۲ درصد دانشمندان برتر جهان قرار بگیرند.
مصیبی دهکردی، شهرکرد
ارسال نظر