باهنرجایگاه و نقشی که دارد پس از شهادت برادر بزرگوارش پیدا کرد/ پاسخ دهد که جایگاه مجلس کجاست؟

حسن رسولی در ادامه اظهار کرد : البته پس از آن دهه، ایشان چندین دور در مجلس شورای اسلامی و در سطوح مختلف ایفای نقش کرده‌اند. امروز می‌توان با توجه به اعتبار اولیه و تجارب بعدی ایشان در اردوگاه اصولگرایان، آقای باهنر را یکی از سیاست‌مداران مطرح به حساب آورد.

جایگاه مجلس کجاست ، مجلس چه نقشی در اداره امور کشور ایفا می‌کند؟

وی افزود : بر این اساس اظهار نظری که ایشان در مورد اصلاح‌طلبان داشته‌اند و برای مسیر آینده جریان اصلاحات تعیین تکلیف کرده‌اند باید متوجه پاسخ به یک سوال باشد. به نظر من باید گفت‌ای کاش آقای باهنر دقیق‌تر به موضوع انتخابات مجلس نگاه می‌کرد و از اظهارنظرات سطحی پرهیز می‌کردند. امروز باید از ایشان سوال شود که جایگاه مجلس کجاست؟ مجلس چه نقشی در اداره امور کشور ایفا می‌کند؟

کجای قانون اساسی چنین مرجعی به نام جلسه سران قوا پیش بینی شده است؟

رسولی در ادامه درباره ضعف جایگاه مجلس در سال‌های اخیر اشاره کرد: در شرایطی که سران قوا می‌نشینند و نسبت به مصوبات مجلس و دولت از موضع استصوابی تصمیم گیری می‌کنند که آخرین آن مربوط به قانون ساعت کار کارکنان دولت بوده است. کجای قانون اساسی چنین مرجعی به نام جلسه سران قوا پیش بینی شده است؟ جا دارد که آقای باهنر به اندازه سال‌هایی که در مجلس بوده اند دغدغه خاطرشان متوجه اینگونه مسائل و مشخصا افت شدید شان و کارکرد مجلس شورای اسلامی باشد. یا در مورد اصل نهاد انتخابات از آقای باهنر باید سوال کرد، آقای‌باهنر مجلس فعلی طرحی را تصویب کرده است که در صورت تایید نهایی توسط شورای نگهبان نامزد‌های انتخاباتی پس از آنکه رای بیاورند مراجع سه گانه نیز در مورد صلاحیت آن‌ها را تایید کنند، در پایان انتخابات نیز نهاد نظارتی و شورای نگهبان فراتر از نظارت استصوابی که جایی در قانون ندارد مجاز است که نماینده رای آورده و دارای اعتبار نامه را نیز همانند اقدام غیرقانونی مجلس دهم که در مورد خانم مینوخالقی انجام دادند رد صلاحیت کند و به این صورت دست رد به انتخاب کنندگان این نماینده بزند.

این عضو جبهه اصلاحات در ادامه گفت :  شما بهتر می‌دانید که قانون مصوب قبلی، هر نوع تصمیم‌گیری در این مرحله را به اراده ملت موکول کرده است. از این دسته نکات کلیدی فراوان است. در مورد حال و روزی که امروز بر جمهوریت نظام می‌گذرد،‌ای کاش آقای باهنر با توجه به سابقه‌ای که عرض کردم به اینگونه مسائل می‌پرداخت.

وی  سپس درباره موضع اصلاح‌طلبان در مواجهه با انتخابات پیش رو اظهار داشت: آخرین موضع جبهه اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در قالب یک بیانیه عنوان شد و قابل مراجعه است. در مورد انتخابات پیش رو هنوز مجمع عمومی جبهه اصلاحات با توجه به تهدید‌های جدی که بیش از گذشته متوجه نهاد قانون گذاری است، به تصمیم جمعی نرسیده است.

سازماندهی و مدیریت در سطح راهبردی و عملیات مورد نقد دوستان قرار گرفته است

رسولی درباره انتقادات برخی اصلاح‌طلبان به وضعیت فعلی این جریان از جمله نقد اخیر احمد زید‌آبادی نیز گفت: آقای زیدآبادی و سایر دوستان منتقد و دلسوز در گذشته نیز چنین مواضعی را داشته اند و تازگی ندارد. ما این نقد‌ها را می‌پذیریم، اما جبهه اصلاحات که متشکل از ۳۱ دبیرکل حزب و ۱۵ عضو حقیقی است، همانند سال ۹۸ و ۱۴۰۰ در قالب اهداف راهبردی خودش سازمان و مدیریت دارد. البته ممکن است این سازماندهی و مدیریت در سطح راهبردی و عملیات مورد نقد دوستانی مانند آقای زیدآبادی قرار گرفته باشد که حق این دوستان است. اینکه جریان اصلاحات فاقد استراتژی است، به عنوان یک عضو جبهه اصلات می‌گویم که درست نیست. راهبرد‌های جبهه اصلاحات مشخص است و در انتخابات پیش رو هم به موقع بیان خواهد شد.

 منبع : انتخاب