تشکیل پرونده قضایی برای افرادی که بی‌دلیل کالاها را دپو می‌کنند

به گزارش رکنا، ماجرای رسوب کالا در چند سال گذشته به یک چالش جدی برای تجارت خارجی کشور تبدیل شده است. متاسفانه با وجود تمام اقدامات دستگاههای دولتی بازهم اعلم شد که میزان رسوب کالا در بنادر و .... به حدود 7 میلیون تن رسیده است. در همین خصوص حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: چند انبار مربوط به گمرک یا مربوط به سازمان امور تملیکی را آقایان رفتند ما اینها را می‌دانستیم نه اینکه نمی‌دانستیم! اما به این شکل محسوس حداقل برای من نبود و من حس خودم را باز در جلسات به مسئولان و آقایان گفتم. کالاهای زیادی می‌آید و در انبار گمرک می‌ماند انبار را اشغال می‌کند. خیلی وقت‌ها کالای دیگری باید بیاید تخلیه بشود، جا نیست در نوبت می‌مانند و خود این هزینه‌بر می‌شود.

وی افزود:  کالا می‌آید مورد نیاز کشور هست، تخلیه هم می‌شود احیانا ترخیص هم نمی‌شود تا کی؟ نا زمانی که فاسد می‌شود. این چه عقل و منطقی است؟ 140 هزار تن ذرت آمده توی کشور ذرتی که این همه نیاز داریم البته این موضوع برای چند سال پیش است، اینقدر مانده تا فاسد شده است! الان باید کلی پول بدهند تا این جنس فاسد را چکارش کنند! یعنی کلی پول باید بدهیم برای امحاء این کجا امحاء بکنیم در دریا؟ نه نمی‌شود آتش بزنند؟ آیا این کار معقولی و منطقی است؟ کسی اصلا اینطور مدیریت را قبول نمی‌کند!

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه در مورد ورود کالا ترخیص کالا و نگهداری کالا چه آن قسمتی که می‌گویم هنوز ترخیص نشده و در انبارهای گمرک هست چه آن قسمتی که واقعا در سازمان اموال تملیکی است تصریح کرد: لذا من خواهش می‌کنم هم حاج آقا منتظری، هم سازمان بازرسی کل کشور این را اصلا رها نکنند دنبال کنند از طریق دادستان‌ها، از طریق خودشان، به اینکه هر کاری باید انجام بدهیم، باید انجام بدهیم.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه بنده به آقایان هم عرض کردم خدمت آقای رئیسی هم عرض کردم، خدمت آقای قالیباف هم عرض کردم این را هیچ کس از ما نمی‌پذیرد، تاکید کرد: من حاضرم در تمام گمرکاتمان یک شعبه سیار یا حتی ثابت بگذارم، الان وضع بسیار نامناسب است، اگر برخی از افراد کوتاهی کردند باید پرونده‌شان را قضایی بکنیم، چه قبلی‌ها چه فعلی‌ها. ما دو نماینده قوه قضائیه در سازمان امور تملیکی داریم، این نمایندگان چکار می‌کنند؟! / تسنیم