شبکه های برق در کشور کاملا پایدار است / قطعی برق 93 روستا بهدلیل رانش زمین
رکنا اقتصادی: مدیرعامل توانیر از آمادگی اکیپ های عملیاتی و فنی برق با وجود ناپایداری هوا خبر داد و گفت: بیش از ۵۰ گروه عملیاتی برای برقدار کردن روستاهایی که بهدلیل رانش زمین دچار قطعی برق شدهاند، در حال فعالیت هستند.
![شبکه های برق در کشور کاملا پایدار است / قطعی برق 93 روستا بهدلیل رانش زمین](https://cdn.rokna.net/thumbnail/WHqxgIoETBj3/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2clbLkS0qD-BSvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA+%D8%A8%D8%B1%D9%82.jpg)
به گزارش رکنا، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه در حال حاضر تمام اکیپ های عملیاتی،فنی و پیمانکاری برق در آماده باش قرار دارند خاطرنشان کرد: اگرچه شاهد ناپایداری هوا در کشور هستیم اما شبکه های برق کاملا پایدار است.
رجبی مشهدی با اشاره به بارش باران در مناطق شهری و برف در مناطق کوهستانی تاکید کرد: ضروری است هموطنان در این شرایط نکات ایمنی را رعایت کنند و به ویژه به منظور جلوگیری از برق گرفتگی احتمالی، از نزدیک شدن و دست زدن به دکل ها و پایه های برق، تابلوهای برق و کلیه تاسیسات برقی که در معرض بارش برف و باران قرار دارند، خودداری نمایند.
مدیرعامل توانیر همچنین به بارش شدید باران در کردستان و رانش زمین در برخی مناطق روستایی اشاره کرد و گفت: بارش شدید باران، باعث رانش زمین و قطعی برق 93 روستا در شهرستان سقز شده بود .
رجبی مشهدی در عین حال از اتصال برق 45 روستا در این میان خبر داد و خاطرنشان ساخت: تلاش ها برای برقدار کردن بقیه روستاها ادامه دارد که به این منظور بیش از 50 گروه عملیاتی در حال فعالیت هستند.
وی یادآور شد: بازگشایی راه های مواصلاتی روستایی توسط نیروهای راهداری می تواند باعث افزایش سرعت عمل اکیپهای برق شود.
-
چرا تبریز گدا ندارد ؟ / مهدی چمران پاسخ داد ! + فیلم
ارسال نظر