3 هزار و 300 مدرسه سنگی و کانکسی بالای 10 دانش‌آموز در کشور داریم

به گزارش رکنا، حمیدرضا خان محمدی درباره بهسازی مدارس در مناطق روستایی اظهار کرد: هر جای ایران اگر مدرسه کانتینری وجود داشته باشد، سریع اقدام می‌کنیم.

وی افزود: ۳ هزار و ۳۰۰ مدرسه سنگی و کانکسی با جمعیت بالای ۱۰ دانش‌آموز در کشور وجود دارد که در اولویت برنامه‌های سازمان نوسازی قرار گرفته است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه خیرین همواره در امر مدرسه‌سازی در کنار ما هستند، ادامه داد: یکی از خیرین ساخت ۱۴۰ را مدرسه تعهد کردند و امیدواریم در دهه فجر تعدادی از مدارس افتتاح شود.

بیشترین بازماندگی از تحصیل مربوط به مقاطع متوسطه است

خان محمدی درباره اقدامات قرارگاه جهادی توضیح داد: این قرارگاه جهادی کارگروه های مختلفی دارد که دربخش های متفاوت به صورت تخصصی ورود می کند به عنوان مثال کارگروه عمران و آبادانی، کارگروه حمایتی و منزلت و کارگروه برنامه ریزی منابع از جمله کارگروه های این قرارگاه هستند.

وی ادامه داد: مردم آموزش و پرورش را دوست دارند و همیشه در کنار آموزش و پرورش هستند بنابراین باید یک زمینه‌ای را ایجاد کنیم که مسیر برای کمک مردم به این حوزه باز شود.

وی یادآورشد: قرارگاه جهادی مسیر را برای دورافتاده‌ترین نقاط را هم ایجاد کرده یعنی اگر فردی بخواهد در یک دهیاری یا روستا در هر موضوعی از تعلیم و تربیت کمک کند، این قرارگاه مسیر را فراهم کرده است.

 سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور پیشتر درباره این قرارگاه جهادی گفته بود: در قرارگاه جهادی عدالت تربیتی برنامه ریزی بسیار خوبی برای این دانش آموزان اتخاذ شده است، به عنوان مثال برای دانش آموزان مناطق دورافتاده که به سیستم آموزشی از راه دور دسترسی ندارند مبلغ ۱۸ میلیون ریال در نظر گرفته شده است تا به آن ها برای ادامه تحصیل کمک شود.

خان محمدی افزود: راه های زیادی برای بازگشت به تحصیل دانش آموزان بازمانده از تحصیل در نظر گرفته شده است به ویژه در مقطع متوسطه اول و دوم که بیشترین آمار بازماندگی را دارند.