ایران خودرو دیزل، از سال ۱۴۰۰ تا کنون نتوانسته پول اتوبوس هایی که به شهرداری تهران داده را دریافت کند / شهرداری به جای پول به آنها ملک داده ولی بعد ملک را به شخص دیگری فروخته است!

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، سید جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران گفت: امروز اگر هرکسی گفت که خرید اتوبوس و تاکسی غیرممکن است و موانع قانونی و حقوقی و ناهماهنگی بین دستگاه‌ها وجود دارد، به پای جهلش بگذارید.

وی در ادامه تاکید کرد: ما هم تولید کننده و هم امکان واردات داریم و اینکه چرا این مهم اتفاق نمی‌افتد به این علت است که تا آنها بخواهند متوجه شوند درد جامعه چه چیزی است، زمان از دست می‌رود و فرصت‌ها می‌سوزد.

تشکری هاشمی افزود: انجام کارهای زودبازده که بیشتر به چشم می‌آیند و افراد خاص از آن خرسند می شوند و کاری که نیاز اصلی جامعه است و روند طولانی‌تری دارد و به چشم نمی‌آیند عملا انجام نمی شود.

وی تاکید کرد: هر کس در این مسیر گفت منابع و اختیارات نداریم، باور نکنید.

رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: مدیران تا بیایند و کار یاد بگیرند، دوره خدمتشان تمام می شود و حسرت هم برای خودشان می ماند و هم برای مردم. در این دوره مدیریت شهری نیز چیزی جز این نبود.

تشکری هاشمی در تبیین گفته هایش افزود: در معاونت حمل و نقل، شرکت واحد، شرکت مترو، سازمان تاکسیرانی تا مدیران به خودشان بیایند و ببینند باید چه کار کنند، دوره مدیریتشان تمام شد که این به ضرر بود.

وی تاکید کرد: ما از سازمان تاکسیرانی درخواست کردیم تا به شورا اطلاع دهند که در این دوره چند تاکسی را نوسازی کرده اند. طبق آمار،سالانه به طور متوسط ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی نوسازی شده است در صورتی که در شرایط نرمال می بایست سالانه ۸ هزار  الی ۱۰ هزار تاکسی نوسازی شود.

تشکری هاشمی گفت:از سویی دیگر برخی می گویند خودرو در کشور تولید نمی شود در صورتی که سالانه یک و نیم میلیون خودرو تولید می شود. مگر نمی‌توانند از این تعداد، ۱۰ هزار خودرو وارد سیستم تاکسیرانی تهران کنند؟ اینکه چرا این اتفاق نمی افتد به خاطر این است که مدیران ساعتی،نمی دانند باید چه کار کنند.

وی تاکید کرد: ایران خودرو دیزل، در سال ۱۴۰۰، به شهرداری اتوبوس تحویل داده است ولی هنوز نتوانسته است حتی پیش پرداختشان را برای اتوبوس دریافت نکرده اند. آنها می‌گویند قرار شده تا به جای پول، به ما ملک بدهند، در صورتی که خودروساز که در کار املاک نیست که بخواهد آن را خرید و فروش کند. خودروساز سه سال پیش اتوبوس را تحویل داده و ملکی را به آنها معرفی کرده اند و گفته اند این ملک برای شما ولی در نهایت مشخص شده، آن ملک را به جای دیگری فروخته اند!

تشکری هاشمی گفت: خودروسازی که در دادگاه به دنبال دریافت پولش می‌دود، آیا مقصر این ماجراست؟ روشن است که در این شرایط خودروساز حاضر به همکاری نیست. شهرداری تهران با کسی قرارداد می بندد که اصلا در این کار خبره نیست. مثلا با شرکت خودروسازی به نام "قائم آلوم نور" قرارداد بسته اند که ما حتی نامش را هم تا به حال نشنیده بودیم. قرارداد بسته اند و عدد نامشخصی پول هم داده اند و در نهایت مشخص شده است که سرشان کلاه رفته است چون خودروهایشان نه کیفیت دارد و هم گران حساب شده است، حالا این شرکت پول را هم پس نمی دهد. حالا پرونده به دادگاه رفته است و مطمئن باشید تا پایان این دوره مدیریت شهری هم به نتیجه نمی رسد. خروجی این کار نه تنها مثبت نیست بلکه منفی هم است!

 

وبگردی