کمیساریای عالی باید سالانه 50 مدرسه برای اتباع بسازد ولی طی 11 سال فقط 111 مدرسه ساخته ! + فیلم

به گزارش رکنا، حمیدرضا خان محمدی ؛ رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار کرد: 6 هزار میلیارد تومان در بودجه 1403 از محل مولدسازی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی اختصاص یافته است.

وی افزود: 33 هزار کلاس درس احداث و مقاوم سازی شده است و مشارکت خیران 50 درصد بوده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به اینکه در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور، برای رسیدن به عدد 20 هزار میلیارد تومان تعهدات خیران تلاش می‌کنیم، بیان کرد: از خیران خارج از کشور هم کمک گرفتیم و جشنواره‌ای با حضور خیران 23 کشور در استان فارس برگزار شد.

وی با اشاره به تمرکز بر مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها برای ساخت مدارس گفت: یک کارخانه در اصفهان در این قالب متعهد به ساخت 360 کلاس درس شد.

خانحمدی ادامه داد: حکم طلایی در برنامه هفتم توسعه وجود دارد و براساس آن دو دهم از محل درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس اختصاص می‌یابد و 20 هزار میلیارد تومان به درآمد ما اضافه می‌کند و مشکل کلاس‌های درس تخریبی و نیازمند مقاوم سازی در مدت 5 سال رفع می‌شود.

وی با اشاره به مشکل کمبود مدرسه در حاشیه شهرهای بزرگ مطرح کرد: خیران دیگر در مناطق کم تراکم مدرسه نمی‌سازند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور متذکر شد: طبق برنامه هفتم توسعه، اگر پروژه آموزشی نیمه تمام داشته باشیم و خیری آن را تکمیل کند، اعتباری که هزینه کرده است برای او تخت عنوان مالیات در نظر گرفته می‌شود و امیدواریم سازمان امور مالیاتی سریعتر آیین نامه را تکمیل کند تا سریعتر شرکت‌ها برای تکمیل 8 هزار پروژه نیمه تمام آموزشی وارد شوند.

خانمحمدی درباره مولدسازی املاک گفت: 170 میلیارد تومان درآمد از محل مولد سازی کسب درآمد داشتیم و قابلیت کسب 40 هزار میلیارد تومان درآمد با املاک شناسایی شده را داریم، با فروش املاک بدون استفاده، مدارس جدید ساخته می‌شود.

وی درباره ساخت مدارس توسط کمیساریای عالی پناهندگان بیان کرد: 111 مدرسه طی 11 سال اخیر توسط آنها ساخته شده است اما 600 هزار دانش‌آموز اتباع داریم که عمدتا از ظرفیت مدارس خود پوشش می‌دهیم، 22 مدرسه هم در حال اجراست و 6 پروژه در محل‌های چالشی پیشنهاد دادیم که در حال بررسی است. کمیساریای عالی برای کمک به ما باید ظرفیت ساخت مدارس را به سالانه 50 مدرسه افزایش دهد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره سرویس بهداشتی مدارس گفت: ساخت 14 هزار سرویس بهداشتی مدنظر است که 8 هزار مورد تأمین شده است و تخصیص 300 میلیارد تومان برای تجهیز سرویس بهداشتی مدارس در نظر گرفته شده است و به سازمان برنامه و بودجه گفته‌ایم که تخصیص آن به طور 100 درصد باشد.