تمام پرونده املاک نجومی منع تعقیب خورده است / دوباره آن را به جریان می اندازیم

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، یکی از گزارش های محرمانه سازمان بازرسی کل کشور منتشر شد و خبر از لیست واگذاری برخی املاک شهرداری به افراد مختلف انتشار یافت و در این لیست نام های آشنای بسیاری از جمله اعضای شورای شهر تهران دوره چهارم گنجانده شده بود و املاک نجومی به عنوان یکی از پرونده های بزرگ مبهم حوزه شهری مطرح شد.

پس از تغییر مدیریت شهری در تهران اما این پرونده از ابتدای شهرداری محمدعلی نجفی پررنگ ماند و اعضای اصلاح طلب شورای شهر تهران در دوره پنجم پیگیر این پرونده بودند تا به قول خودشان اموال پایتخت را به شهر و شهروندانش بازگردانند.

محمود میرلوحی، رئیس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای شهر تهران که مراحل پیگیری پرونده املاک نجومی و دیگر پرونده های شهرداری در دوره سابق را پیگیری و رسانه ای می کرد دوم دی ماه و در تذکر پیش از دستور دویست و پنجاه و هشتمین جلسه شورای شهر تهران اعلام کرد: " احساس نگرانی می کنم و سه پرونده را اینجا مطرح می کنم که شهرداری در پیگیری این سه پرونده تعلل دارد. یکی پرونده املاک نجومی است، که با کمال تاسف در دوره فعلی شورا این پرونده منع تعقیب خورده است و بازرسی کل کشور با اینکه 10 روز وقت داشته اما 22 روز بعد اعتراض کرده و دادگاه هم به واسطه فوت وقت ابراز داشته پرونده قابل رسیدگی نیست و این باعث تاسف است."

پیگیری پرونده املاک نجومی با نگاه سیاسی

از سوی دیگر حسن نوروزی، نماینده دوره یازدهم مجلس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا در مورد پرونده املاک نجومی اظهار کرد: دادگاه تشخیص خود را دارد و ذینفع نیز می تواند اعتراض کند. به نظر ما املاک نجومی پرونده سیاسی بود که در مقابل حقوق های نجومی مطرح شد. در مجلس دهم حقوق نجومی مطرح شد و عده ای که سیاسی فکر می کردند بحث املاک نجومی را مطرح کردند و هدف آنها خاص بود. چون این پرونده جنبه سیاسی پیدا کرد ما به آن ورود پیدا نکردیم ولی عادلانه نگاه می کنیم. اگر در این مورد ادله ای داشتند، در دادگاه خارج از این مسائل سیاسی به آن رسیدگی شده و مورد قبول واقع می شد. آنها می توانستند از طریق مجلس دهم، سخنرانی و تحقیق و تفحص پرونده را از طریق درست پیش ببرند. اما پرونده را از بحث حقوقی خارج کردند و آن را به طرف سیاسی سوق دادند. وقتی در یک پرونده حقوقی، مباحث سیاسی وارد می شود، به آن ورود پیدا نمی کنیم.

وی افزود: به نظرم می رسد اگر حرفی هست باید دوستان اعتراض کنند تا مجدد رسیدگی شود. بازرسی کل کشور می تواند درخواست اعمال ماده 477 کند. پرونده ای که منع تعقیب می خورد، مختومه محسوب نمی شود. علی ایحال تا جایی که من بررسی کردم دوستان مشکلات را سیاست زده دنبال می کردند. به همین دلیل پرونده به نتیجه نرسید.

خط ابطال روی پرونده املاک نجومی

محمود میرلوحی اما در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا پرونده املاک نجومی را مورد بررسی قرار داده و در پاسخ به این سوال که کدام یک از پرونده املاک منع تعقیب خورده است؟ تاکید کرد: تمام پرونده ای که تحت عنوان املاک نجومی در شعبه 15 کارکنان دولت بود منع تعقیب خورده است. بازرسی کل کشور در این شعبه شهردار وقت (اسبق) تا دست اندرکاران (سازمان املاک و معاونان شهردار) به عنوان متهم معرفی کرده بود و یکجا یک خط ابطال شد روی پرونده کشیدند. بازرسی کل کشور نیز 10 روز فرصت اعتراض به این رای داشت اما متاسفانه با تاخیر 22روزه سراغ پرونده رفت و دادگاه نیز تاریخ ابلاغ الکترونیکی را مد نظر قرار داده و اعلام کرد: "تاریخ اعتراض گذشته است!"

پاسخگوی افکار عمومی باشید

رئیس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای شهر تهران گفت: شهرداری نیز ذینفع یا شاکی نبود به همین دلیل از تاریخ ابلاغ رای خبر نداشت. به نظر می رسد همه این افراد باید درباره این پرونده پاسخگوی افکار عمومی باشند.

محمود میرلوحی تاکید کرد: ما در شورای شهر تهران دنبال این پرونده هستیم و آن را دنبال می کنیم. به زودی درخواست ماده 477 خواهم کرد. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی