مجوز موقت 700 تخت برای بخش آی سی یو کرونایی ها

علوم پزشکی / نادر توکلی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار کرد: اصل مهمی که برای مقابله با ویروس کرونا وجود دارد پیشگیری به موقع بیماری است. همه افراد باید بدانند با نزدیک‌تر شدن به پاییز و شیوع ویروس آنفلوانزا در کنار کرونا شرایط برای همه به خصوص بیماران خاص پیچیده‌تر خواهد شد.

به گزارش رکنا، او افزود: در حال حاضر تقویت توزیع واکسن آنفلوانزا در دستور کار قرار گرفته است. نکته دوم که مورد بحث است تقویت سیستم آزمایشگاهی است. آزمایشگاه‌ها باید به خوبی مجهز شوند تا بتوانیم راه‌های تشخیصی سریع‌تری را برای شناسایی تمام ویروس‌ها به خصوص آنفلوآنزا و کرونا ایجاد کنیم.

مجوز موقت 700 تخت برای بخش آی سی یو کرونایی ها

توکلی بیان کرد: نکته مهم دیگر این است که بتوانیم در حوزه درمان تخت‌های بیمارستانی را افزایش داده و مجهز کنیم. تمرکز اصلی ما گسترش تخت‌های بخش مراقب های ویژه است، به طور مثال در دانشگاه ایران حدود ۷۰۰ تخت در مجموع کل بیمارستان مجوز موقت برای بخش آی سی یو بیماران کرونایی گرفته است.

او تصریح کرد: فعالیت‌های دیگر ما راه اندازه پروژه‌های جدید بیمارستانی است که یکی از این پروژه‌ها تاسیس بیمارستان شهرک قدس با ظرفیت ۱۶۰ تخت بیمارستانی و همینطور بیمارستان شهید سلیمانی، بیمارستان ۳۶۰ تختی فیروزآبادی که مورد بررسی و اقدام قرار گرفته است. امیدوارم تا ۲ الی ۳ ماه آینده ظرفیت‌هایی ایجاد کنیم که در فصل پاییز و زمستان با مشکلاتی همچون کمبود تخت های بیمارستانی و خدمات درمانی رو به رو نشویم.

توکلی بیان کرد: نیروهای بیمارستان‌های علوم پزشکی ایران شرایطی مناسبی ندارند و عملا به فرسودگی رسیده اند. البته تا جایی که توانستیم پرداختی‌ها و معوقعه‌های آن‌ها را پرداخت کردیم تا کمی از سختی‌‌هایشان کم شود. نکته‌ای که وجود دارد این است به دلیل کم بودن تعرفه‌ها و تکیه بر درآمدهای اختصاصی بودجه بیمارستان‌ها در ۲ ماه ابتدایی سال کاهش پیدا کرده است و باعث شده دریافتی‌ها کم شود.

توکلی در پایان گفت: درباره تزریق نیرو سازمان استخدامی مجوز‌هایی از وزارت بهداشت گرفته است، اما به هر حال با فرسودگی شدید کادر درمان رو به رو هستیم. دانشجویان دستیاری تخصصی با شرایط آسان‌تری فارغ التحصیل شده و از دهه اول شهریور ۲ ماه زودتر به مراکز درمانی تزریق شده‌اند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.