تا نیمه اول سال 2021 خبری از واکسن ضد کرونا نخواهد بود / سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد
رکنا: مایکل رایان ، مدیر برنامه فوریت های بهداشتی سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد مردم دنیا زودتر از نیمه اول سال 2021 میلادی واکسن نوع جدید ویروس کرونا (کووید 19) را دریافت نخواهند نمود.
واکسن کرونا / سخنرانی مایکل رایان توسط سازمان بهداشت جهانی در توییتر منتشر شده است. رایان می گوید با وجود پیشرفت در ساخت واکسن کرونا ، لازم است در مورد زمان استفاده از این واکسن واقع بینانه عمل شود.وی همچنین خاطرنشان کرد که سازمان بهداشت جهانی برای تضمین دسترسی همگان به واکسن کرونا تلاش می کند.
به گزارش رکنا، رایان گفت: "واکسن های این بیماری همه گیر نه برای ثروتمندان و نه برای افراد فقیر بلکه برای همه مردم خواهد بود ."
میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه اعلام کرده تا به حال ایمنی چهار نوع واکسن از بین 26 نوع واکسن در حال ساخت علیه کووید 19 در روسیه ثابت شده است و بیش از 17 موسسه علمی در کشور در حال ساخت این واکسن هستند.
خانم تاتیانا گولیکوا، معاون نخست وزیر روسیه انتظار دارد که تا پایان این هفته مجوز آغاز آزمایش های بالینی واکسن کرونای تهیه شده توسط یک مرکز علمی کشور به نام "وکتور" صادر شود.
سازمان جهانی بهداشت روز 11 ماه مارس شیوع ویروس جدید کرونا را «همهگیر» اعلام کرد. کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند اما دیرتر کارشناسان به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن یک ویروس جدید از نوع کرونا است. اکنون با گذشت چند ماه ، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما این بیماری هولناک به کشورهای دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشورها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری در خانه بمانند و در صورت بیرون رفتن فاصله خود با افراد دیگر را حفظ کرده و کمتر از فاصله 1.5 تا دو متر به آنها نزدیک نشوند.
دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط تا حدود 14 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر میشود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال میشوند. آنچه باعث نگرانی میشود این است که فرد دچار ذات الریه شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر