سازمان جهانی بهداشت: ۷ تا ۸ کاندیدای اصلی برای تولید واکسن کرونا داریم
رکنا:سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که در حال حاضر ۷ تا ۸ کاندیدای خوب برای تولید واکسن نهایی کرونا در دست آزمایش است.
![سازمان جهانی بهداشت: ۷ تا ۸ کاندیدای اصلی برای تولید واکسن کرونا داریم](https://cdn.rokna.net/thumbnail/4vf03YrkUurW/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cPJTE19tRveOvtfuJ1_NwVg,,/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%86+%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7.jpg)
به گزارش گروه اجتماعی رکنا، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت: ما اکنون ۷ تا ۸ کاندیدای خوب برای تولید واکسن کووید ۱۹ و بیش از ۴۰۰ دانشمند داریم که در آزمایشات روی این بیماری فعالیت دارند.
بنابر گزارش الجزیره، این سازمان همچنین با اشاره به این که لغو یا کاهش محدودیتهای تردد و قرنطینه خانگی در بسیاری از کشورها میتواند منجر به افزایش دوباره موارد ابتلا و تلفات این بیماری شود، تاکید کرد که بودجه بیشتری برای شتاب بخشیدن به روند تولید واکسن مورد نیاز است.
تدروس ادهانوم روز گذشته (دوشنبه) در نشست مجازی شورای اقتصادی-اجتماعی سازمان ملل متحد که با موضوع «سیاستهای موثر در پاسخ به کووید-۱۹» برگزار شد، بیان داشت: ۱۹ هفته پیش ما هیچ چیز درباره این ویروس نمیدانستیم اما اکنون میدانیم که بسیار مسری و در عین حال کشنده است.
ادهانوم به ضرورت تامین مالی برای این پروژه اشاره و خاطر نشان کرد که بودجه هشت میلیارد دلاری اخیر اروپا برای تولید واکسن برای همه، کافی نخواهد بود.
-
فیلم خنده های بی امان ژاله صامتی سوژه رسانه ها شد
ارسال نظر