تصمیم جدید آموزش و پرورش برای دانشآموزان از ۱۶ فروردین
رکنا: ۱۶ فروردین شبکه اجتماعی دانشآموزان "شاد" راه میافتد و آموزش دروس تمام دانشآموزان در آنجا انجام میشود.
به گزارش رکنا، رییس مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش گفت: شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) از ۱۶ فروردین ماه برای تمام دانش آموزان در اقصی نقاط کشور فرآیند آموزش دروس را آغاز میکند.
مهدی شرفی ایرنا، درباره شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) اظهار داشت: این شبکه مجازی یک زیرساخت کلی برای آموزش و پرورش است که قابلیت ارائه خدمات آموزشی به ۱۶ میلیون دانش آموز را دارد.
وی افزود: میزان استفاده دانش آموزان از شبکه اجتماعی (شاد) به ظرفیت فناوری ارتباطات، شبکه اینترنت و دستگاه های هوشمند خانواده ها و معلمان بستگی دارد. با این حال زیرساخت های لازم توسط آموزش و پرورش برای همه دانش آموزان مهیا شده است.
رییس مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مراحل اولیه برای آموزش شبکه اجتماعی دانش آموزان انجام شده است، عنوان کرد: درحال حاضر مدیران مدارس و دانش آموزان برای ثبت نام در این کار آماده هستند. از ۱۶ فروردین به تدریج مدیران، معلمان و دانش آموزان عضو این گروه ها می شوند تا مرحله اول آموزش آغاز شود.
به گفته شرفی، جدول برنامه درسی دانش آموزان را معاونان آموزشی آموزش و پرورش تعیین کرده اند. این برنامه ها در واقع مطابق برنامه هفتگی کلاس های حقیقی تعیین شده است؛ اما با توجه به اینکه کشش یادگیری مجازی سنگین تر است، این آموزش ها تقریبا نصف ساعات درسی هفتگی دانش آموزان مشخص شده است.
وی یادآور شد: شبکه اجتماعی دانش آموزان زیرساخت کلی آموزش و پرورش است و قرار است همیشه فعال باشد، اما در زمان های بحرانی مانند زمان شیوع کرونا که بحران حساسی محسوب می شود، استفاده آموزشی جایگزین است.
رییس مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شبکه اجتماعی دانش آموزان یک شبکه دائمی است که در شرایط عادی کشور به عنوان مکمل آموزشی برای بحث توسعه عدالت آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد.
شرفی همچنین درباره امکان دسترسی دانش آموزان عشایر و روستایی به شبکه اجتماعی دانش آموزان گفت: آموزش و پرورش زیرساخت ها را برای دانش آموزان عشایر و روستایی نیز مهیا کرده است. با توجه به تهیه زیرساخت ها و اتصالات توسط وزارت ارتباطات، دانش آموزان عشایر و روستایی می توانند از طریق مدارس و مکان هایی که به اینترنت دسترسی دارند، از این شبکه استفاده کنند.
وزیر آموزش و پرورش پیشتر ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش آموزان را وعده داد بود. اکنون پس از یک ماه سرانجام شبکه اجتماعی دانش آموزان تحت عنوان «شاد» آماده شده و در خدمت نظام آموزشی قرار گرفته است. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
آخه آقایون خیلی متفکر اگر در یک خانواده سه دانش آموز باشد و وضعیت اقتصادی خانواده جز شصت میلیون کمک بگیر دولت از کجا برای همه گوشی هوشمند بیاورند
ایران رو با کشورهای که تابعیتش رو دارند اشتباه گرفتنند
باسلام ودرود،،،،،اگه واقعاجواب مردوم رومیدین من بجای اوندسته ازعزیزانی که هیچ امکاناتی ندارن سخن میگم ن گوشی ن تلویزیون و....ایناازکجابایدیادبگیرن
به به به تفکر اموزش وپرورش دسمریزاد واقعا
این اموزش وپرورش ماست رحمت به بقیه ی نهادها....
اغلب مناطق دور دست بلوچستان ( بجز شهرها و روستاهای مجاور ) متاسفانه از داشتن اینترنت 2G محرومن. چطور میشه چنین برنامه ای رو پیاده کرد ؟