تلاش برای ایجاد اکوسیستم استارتاپی در سطح شهر مشهد
مدیر مرکز نوآوری شهری شهرداری مشهد گفت: فرآیند نوآوری چهارگام موثر دارد که یکی از آنها شناسایی مسئله است تا به ایده پردازی برسیم. خروجی گام دوم یعنی ایده پردازی تبدیل به کسب و کار می شود تا بدین ترتیب به شتابدهی برسیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، عباس زاده مدیر مرکز نوآوری شهری شهرداری مشهد در جمع خبرنگاران گفت: ما در این مرکز به دنبال فعالیت اکوسیستم استارتاپی سطح شهر هستیم تا از آن در راستای حل مشکلات مردم استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: فرآیند نوآوری چهارگام موثر دارد که یکی از آنها شناسایی مسئله است تا به ایده پردازی برسیم. خروجی گام دوم یعنی ایده پردازی تبدیل به کسب و کار می شود تا بدین ترتیب به شتابدهی برسیم.
عباس زاده تاکید کرد: شتاب دهنده های بخش خصوصی به صورت ابزار هستند تا بتوانیم به قابلیت استفاده و تجاریسازی برسانیم و گام آخر تجاری سازی است که ارتباط با بخش خصوصی ایجاد میکند.
او اضافه کرد: تاکنون نزدیک ۲۰۰ رویداد در سطح شهر برگزار کردهایم و بر اساس فراخوان های که داده ایم در حال حاضر ۵۰۰ مسئله شناسایی شده است چرا که ما به دنبال ایده پردازی برای رسیدن به کسب و کار نو هستیم.
مدیر مرکز نوآوری شهری شهرداری مشهد خبرداد: در یک سال گذشته ۹۵ رویداد اقتصادی برگزار کرده ایم، همچنین بازدیدهای مختلفی صورت گرفته است تا افراد با مشکلات بیشتر آشنا شوند.
عباس زاده با بیا اینکه با مشارکت دانشگاه فردوسی و پارک علم و فناوری کسب و کارهای شهری را راهاندازی کرده ایم اظهار کرد: به دلیل اینکه شهرداری آمار و اطلاعات خاصی دارد این دو مرکز علاقه به همکاری دارند که بدین ترتیب در حال حاضر کافه دیتا برای این همکاری فعال شده است.
مدیر مرکز نوآوری شهری شهرداری مشهد در پایان گفت: بحث و مهندسی معکوس و ساخت قطعات را مدنظر داریم که بدین ترتیب پیشنهاداتی نیز به ما داده شده است و پس از آن پیمانکار را برای ساخت قطعات انتخاب می کنیم که بیش از ۱۰۰ مورد قطعه در حوزه های مختلف به خصوص در حوزه قطار شهری و اتوبوسرانی بومی سازی شده است.
خبرنگار : علی چاهه
ارسال نظر