به گزارش گروه اجتماعی رکنا، امید محدث مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان امضای تفاهم نامه بین وزارت ورزش Sport و جوانان و وزارت کشور را در راستای صدور شناسه ملی برای سمن های حوزه جوانان همچنین به رسمیت شناختن آنها بسیار مثبت و اثربخش توصیف کرد.

امید محدث مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان یکی از مشکلات جدی سازمان‌های مردم نهاد در بیش از ۱۰ سال گذشته را عدم تخصیص شناسه ملی عنوان کرد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد نمی توانستند قرارداد ببندند و امضای تفاهم نامه میان وزارت ورزش و جوانان و وزارت کشور در راستای حل این مشکلات سمن‌های حوزه جوانان بود.

محدث با اشاره به اینکه از ابتدای حضور در این معاونت قول دادیم مشکل شناسه حقوقی سازمان ‌های مردم نهاد را حل کنیم اظهار داشت: این مهم با شناسایی اعتبارنامه سمن‌های و تائید آن از سوی وزارت کشور محقق شده است.

مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان اعلام کرد: براساس وعده‌ای که داده‌ایم به عدد ۶ هزار سمن در کشور تا پایان دولت خواهیم رسید.

وی ادامه داد: دریافت شناسه ملی از سوی سمن‌ها قطعاً موجب استقبال جوانان برای ثبت سمن می‌شود.

به گفته محدث درج عبارت غیرانتفاعی در سازمان‌های مردم نهاد به معنای عدم کار اقتصادی نیست و آنچه مانع بحث اصلی برای کار اقتصادی سمن‌ها است مربوط به سودانباشته در پایان سال مالی است.

وی افزود: درآمد کار در بین اعضای سمن‌ها باید تقسیم شود و مازاد این درآمد باید در محلی که آن سمن در آن شکل گرفته هزینه شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی و ساماندهی امور جوانان خاطرنشان کرد: عمده سمن‌های جوانان در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی فعال هستند و تلاش ما ایت است که شبکه گردشگری سازمان‌های مردم فعال شود.