تلاش محققان ایرانی برای تولید داروی سرطان سینه با محصولات میکروبی
رکنا: دبیر علمی هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران گفت: همکاران ما در تلاش هستند با استفاده از محصولات میکروبی و سموم آن دارویی برای درمان سرطانهای سینه و فیبروسارکوما (نوعی توده بدخیم ناشی از بافت فیبری) را تولید کنند.
رکنا اجتماعی: عباسعلی ایمانی فولادی در افتتاحیه هجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران گفت: در ابتدای این مسیر تحقیقاتی هستیم و امیدواریم در آینده شاهد به نتیجه رسیده آن باشیم.
وی ادامه داد: کارهای خوبی تاکنون در این زمینه انجام و نتیجه تحقیقات آن در مجلات معتبر منتشر شده است. اگر حمایت های لازم از پژوهشگران انجام گیرد و تجهیزات و امکانات در اخیتار گذاشته شود، می توان شاهد نتایج خوبی در آینده بود.
ایمانی فولادی بیان کرد: تاکنون نتوانستیم در کشور دارویی در این زمینه تولید کنیم؛ اما در دنیا دو قلم دارو در این زمینه معرفی شده است.
وی افزود: چند پایان نامه در زمینه استفاده از میکروب ها برای درمان برخی بیماری انجام و همچنین تعدادی کارهای تحقیقاتی ارزشمند در این زمینه صورت گرفته است. خوشبختانه دانشجویان دکترای ما به ثمر نشسته و می توانند در این زمینه کارهای خوبی انجام دهند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با اشاره به اینکه در صدد هستیم چهره زیبای میکروب ها را در این کنگره به نمایش بگذاریم، گفت: همیشه میکروب ها در بیماری ها نقش ندارند بلکه در درمان بیماری ها هم موثر هستند.
ایمانی فولادی ادامه داد: از توکسین ها و متابولیت های میکروبی برای درمان سرطان استفاده می شود و دنیا به این سمت می رود که بتواند از میکروب ها و محصولات میکروب ها در درمان سرطان استفاده کند.
دبیر علمی هیجدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران خاطرنشان کرد: پنل های جدیدی شامل پنل میکروبیوتا پنل مربوط به سلول های بنیادی در مقابله با عفونت ها و پنل متابولیت های میکروبی و سرطان را تدارک دیده ایم که به طور کلی بحث تازه ای است.
وی یادآور شد: همچنین به موضوعاتی مانند مدیریت آزمایشگاه ها توجه کرده ایم و در این زمینه پنل پاتولوژی میکروب شناسی راهبردی را برنامه ریزی کرده ایم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر