لزوم بروزرسانی ماشین آلات مستهلک بخش معدن استان همدان
رکنا:کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی همدان با حضور نمایندگانی از استانداری، اداره کل صمت و ادارات ذیربط و همچنین فعالان حوزه معدنی برگزار و مسائلی همچون افزایش ظرفیت معادن، استخراج واقعی از معادن، واردات ماشین آلات معدنی و طولانی بودن بروکراسی اداری برای دریافت مجوزها در این نشست مطرح و مورد بررسی قرار گرفتند.
به گزارش رکنا از همدان، رئیس اتاق بازرگانی همدان با بیان اینکه صنایع معدنی موثرترین نقش را در تولیدات صنعتی همدان دارند، گفت: استان همدان با دارا بودن 300 معدن، بیش از 50 درصد از صنایع، صنایع معدنی است که بایستی نگاه ویژه به این حوزه شود و برای حل مشکلات آن نیز اقدامات ویژهای صورت گیرد.
رحیم مرتضایی با اشاره به معرفی نمایندگان حل اختلاف معادن برای بررسی و حل مشکلات این حوزه اظهار کرد: به زودی همایش تبیین قانون جدید مالیات را خواهیم داشت که مسائل مربوط به حوزه معدن را در این همایش مطرح خواهیم کرد.
وی از تدوین تفاهم نامه با بیمه ایران برای فعالان صنعتگران و معادن خبر داد و گفت: در راستای تفاهم نامه با بیمه ایران تخفیفات ویژه و خدمات بهتر به فعالین اقتصادی ارائه خواهد شد.
رئیس اتاق بازرگانی همدان همچنین از برگزاری همایش سنگ های قیمتی در اواخر سال جاری خبر داد و افزود: همایش سنگ های قیمتی با حضور سران حوزه سنگ های قیمتی و فعالین این بخش از سراسر کشور برگزار خواهد شد و مشکلات بخش معدن در این همایش مطرح خواهد شد.
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی همدان پیگیر مسائل و مشکلات بخش معدن است، تصریح کرد: اتاق بازرگانی، اتاق همه فعالین اقتصادی است و تمام تلاش خود را در جهت رفع مشکلات این حوزه به کار گرفته است.
در ادامه این نشست، حسینی رئیس گروه هماهنگی امور بازرگانی،صنایع و معادن دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از تولید اولین شمش منزیم در استان همدان خبر داد و گفت: این موفقیت نتیجه سال ها تلاش فعالین بخش معدن است که نه تنها استان همدان بلکه کشور باید از درآمد آن منتفع شوند.
وی با اشاره به اینکه درآمد همدان از متوسط درآمد کشور پایین تر است، گفت: با افزایش تولید و فرآوری صنایع معدنی می توان این آمار را افزایش و استان را از آن بهره مند کرد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت همدان با اشاره به اینکه بخش معدن مظلوم واقع شده است، گفت: با توجه به وجود معادن در استان همدان، صنعت استان صنایع معدنی است، اقتصاد استان باید اقتصاد معدنی شود و دیدگاه ها به این حوزه تغییر یافته و به پتانسیل پیشران بودن آن در توسعه منطقه توجه شود.
احمدی با تأکید بر اهمیت ورود ماشینآلات معدنی در توسعه و بهرهبرداری معادن تصریح کرد: با ورود ماشینآلات معدنی زیر 5 تن و به روزرسانی ماشین آلات مستهلک می توان به توسعه و افزایش فرآوری معادن کمک نمود.
در ادامه این نشست عنوان شد: باید رویهها بهگونهای اصلاح شود که کشور، سرمایهگذار و مردم همه باهم منتفع شوند.
ارسال نظر