رقابت داستان سرایان در جشنواره بیست و پنجم قصه گویی ایلام
رکنا: بیست و پنجمین جشنواره قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام برگزار شده و ۳۰ نفر به مرحله پایانی این جشنواره راه یافته اند.
به گزارش رکنا از ایلام؛ فاطمه رستگار در حاشیه برگزاری مرحله استانی بیست و پنجمین جشنواره قصه گویی اظهار کرد: ۲۸۵ نفر آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که از این تعداد ۳۰ اثر به بخش پایانی مسابقه قصه گویی استان راه یافت.
وی افزود: در پایان این جشنواره ۱۴ نفر به عنوان برگزیده استانی و هشت نفر هم به عنوان شایسته تقدیر انتخاب می شوند و افراد منتخب به بیست و پنجمین جشنواره قصه گویی بین المللی راه می یابند که اختتامیه آن نیز در شب یلدای امسال در یکی از مراکز استان های کشور برگزار خواهد شد.
مدیرکل کانون پرورش فکری ایلام یادآور شد: در این دوره از جشنواره ۶۰ نفر در بخش قصه گویی ۹۰ ثانیه ای شرکت کرده اند که علاقمندان به شرکت در این بخش تا ۳۰ آبان ما امسال، فرصت دارند آثار خود به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
رستگار با بیان اینکه ۱۳ مقاله علمی به دبیرخانه این جشنواره نیز ارسال شده و ۹۶ نفر هم در بخش قصه گویی ملی شرکت کردند، ابراز کرد: موضوع آزاد، قرآنی و مذهبی، نامداران (اسطوره ها و قهرمانان)، روایت اراده با موضوع کارآفرینان از محورهای اصلی جشنواره قصه گویی امسال بوده است.
وی بیان داشت: جایزه ویژه “قصه برتر” با موضوعات شهید سلیمانی و لبخند و جایزه منحصر به فرد جشنواره با عنوان نخستین جایزه جهانی قصه گویی و همچنین بخش جنبی جشنواره با موضوع غزه از دیگر محورهای این دوره از جشنواره است.
مدیرکل کانون پرورشی فکری ایلام قصه گویی را بهترین ظرفیت برای انتقال مفاهیم فرهنگی، دینی و ملی به مخاطبان دانست و افزود: ادبیات داستانی در مناطق مختلف کشور و استان ما ایلام، پیشینه ای قوی و متکی بر آموزه های ارزشمند فرهنگی و دینی دارد.
وی با بیان اینکه قصه گویی یکی از بهترین راهکارها برای ارائه مفاهیم فرهنگی و اجتماعی در سطح جامعه به ویژه برای نسل جدید است، گفت: پیام و جذابیت ذاتی و درونی قصه ها باعث ایجاد مهرورزی و صمیمیت میان افراد جامعه و مخاطبان قصه گویی می شود و همچنین قدرت تخیل کودکان از طریق داستان پرورش می یابد.
رستگار تصریح کرد: در قصه ها موضوعات و مفاهیمی مثل صلح، دوستی، ایمان و توکل، احترام به همنوع در شکل گیری شخصیتی بچه ها، ایجاد نزدیکی بین فرزندان و خانواده ها و سلامت جامعه موثر است.
وی برگزاری جشنواره هایی مانند قصه گویی به عنوان یک رویداد فرهنگی را در آشنایی نسل جدید با پیشینه سرزمین خود موثر دانست و تاکید کرد: در قالب قصه و حکایت بچه ها بسیاری از آداب و رسوم نیک و پسندیده گذشته احیا خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ بیست و پنجمین دوره قصه گویی استان ایلام با حضور داوران غیر استانی و ناظر جشنواره با شعار “با قصه لبخند بسازیم” به مدت ۲ روز در حال برگزاری است.
کوثر موسوی/ایلام
ارسال نظر