در آئین افتتاح نمایشگاه فن نما مطرح شد؛
دانشبنیانها امروزه به عنوان یک الگوی رشد اقتصادی برتر دنبال میشوند/مزیت رقابتی بودن فعالیت های نمایشگاهی مورد توجه باشد
رکنا: معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: بحث دانشبنیانها امروزه به عنوان یک الگوی رشد اقتصادی برتر دنبال میشود.
به گزارش رکنا از اصفهان؛ سعید ابراهیمی در آئین افتتاح نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فننما اظهار کرد: نمایشگاه فننما سه هدف مهم روایت کارآمدی زنجیره نوآوری و فناوری، ایجاد ارتباط فعال اقتصادی در زیست بوم فناوری و جلب مشترکت مردم و افزایش شوق در بین آنها را دنبال میکند.
وی افزود: نگاه و توجه به الگوی دانشبنیانها یک الگوی درونزا است، یعنی سعی میکند به ظرفیتهای داخلی نگاه کند که مبتنی بر این نگاه از سال گذشته، برای برگزاری این نمایشگاه فن نما برنامهریزی شد و یک همراهی و همدلیها بین نهادها و ارگانهای مختلف ایجاد شد و ماحصل آن این نمایشگاه است.
وی ادامه داد: فضای کل نمایشگاه هفت هزار مترمربع است و بالغ بر 80 شرکت دانشبنیان در وسعت سه هزار متر مربع و ۱۰ صنعت بزرگ در هزار متر مربع حضور دارند؛ همچنین صندوق پژوهش و فناوری و مجموعه همآوا برای مباحث قراردادها، دانشگاهها و نهادهای علمی و هستههای فناوری ذیل آن، رسانههای فعال در حوزه فناوری و مدیریت شهری و آموزش و پرورش در مابقی وسعت نمایشگاه حضور فعال دارند.
ابراهیمی گفت: نمایشگاه ۱۰ ناحیه تخصصی شامل اصفهان پیشرو، ساختمان و صنایع وابسته، نفت و گاز، پتروشیمی، نوآوری و صنایع، فولاد، ماشینسازی کشاورزی و سلامت و محیط زیست، فناوریهای زیستی دارد.
وی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه ۴۱ رویداد پیشبینی شده است که اهداف مختلف همچون انگیزشی، توانمندسازی و آموزشی را پیگیری میکند، همچنین رویدادهای سرمایهگذاری، مسابقات ملی رباتیک، نشستهای آموزشی تخصصی، رویدادهای فرهنگی و اجتماعی، ایده کاپهای متنوع برگزار میشود.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان تصریح کرد: حوزه دانش بنیان مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده است و مجموعه استان تاکید دارد که این مزیت نسبی استان بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: این مسیر را ادامه خواهیم داد و سال آینده دومین نمایشگاه را برگزار خواهیم کرد، این نمایشگاه ملی است، اما سه هیئت خارجی از روسیه، ارمنستان و عراق در آن حضور خواهند داشت.
مزیت رقابتی بودن در فعالیت های نمایشگاهی بیشتر مورد توجه قرار گیرد
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: یکی از اهداف نمایشگاه تبادل افکار و اطلاعات است، البته بهروز بودن تکنولوژی موضوع مهمی است که باید به آن مسلط باشیم و نسبت به مزیت رقابتیبودن فعالیتها نیز توجه ویژه داشته باشیم.
محمود حقیقتسرشت ،در آئین افتتاح نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری فن نما اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه ملی فن نما کاری بود که بدون مطرح کردن نام شکل گرفت و امیدواریم در ادامه مسیر بدون اینکه نامی از کسی برده شود، گامهای خوبی برای مردم شهر و کشورمان برداریم.
وی تصریح کرد: یکی از مزیتهای رقابتی بودن کیفیت است، بنابراین باید برند ایران در جهان شناخته شده باشد و نگاه جهانی داشته باشیم و به سمتی پیش رویم که بتوانیم در حوزه کیفیت نیز گام برداریم.
حقیقتسرشت تاکید کرد: در دوران تحریم اتفاقات خوبی در افزایش تولید رخ داد، سه عامل مهم در تولید کیفیت، قیمت و ظرفیت است که باید مورد توجه قرار گیرد و در این حوزهها حرکت کنیم که امیدواریم به برکت برگزاری این نمایشگاهها جهتهای کیفیتی و قیمتی را در کشور به جریان بیندازیم.
وی افزود: نگاه ما باید تولید محصول ناب و جهانی باشد و به صاحبان تکنولوژی تبدیل شویم، در حوزهای که فعالیت میکنیم، اجازه ندهیم رقبای خارجی حضور پیدا کنند.
یکی از زمینه های توسعه علم و فناوری در سایه نمایشگاه به وقوع می پیوندد
رئیس بنیاد علمی اکو گفت: بی شک یکی از زمینههای توسعه علم و فناوری در سایه برگزاری رویدادهایی همچون نمایشگاه است.
در ادامه کمیل طیبی در آئین افتتاحیه نمایشگاه فن نما اظهار کرد: آنچه امروز اهمیت دارد، تکیه بر شاخصهایی تحت عناوین علم، فناوری و نوآوری مطرح است که اهدافی چون توسعه اقتصادی را برای رسیدن به توسعه پایدار را مد نظر قرار میدهد.
وی با بیان اینکه در توسعه اقتصادی اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار مانند نبود فقر و گرسنگی، رسیدن جوامع به سلامت و بهداشت و رفاه مطرح است، افزود: ابزاری برای رسیدن به این اهداف نیاز است و آن ابزار وجود سازمانهای بینالمللی چون سازمان همکاری اقتصادی «اکو» است که ایران نیز یکی از سه عضو اصلی آن در کنار پاکستان و ترکیه است.
طیبی با اشاره به اینکه ایران، ترکیه و پاکستان و هفت کشور آسیای میانه عضو اکو هستند، گفت: برای اولین بار در سال ۲۰۲۴ کنفرانس و نمایشگاه تکنولوژی خواهیم داشت که در اسلامآباد برگزار خواهد شد و به صورت رسمی از شهر اصفهان و شرکتهای فناورانه آن جهت حضور دعوت کرده ام.
وی تاکید کرد: این پتانسیل فناورانه و نوآورانه موجود در استان و کشور باید ابعاد بینالمللی و جهانی به خود بگیرد و نقش توسعهای شکل گیرد، از پتانسیلهایی که از طریق اکو میتواند در این مسیر شکل گیرد، پروژه «جاده کمربند چین» است که سرمایهگذاریها و پروژههای عظیمی دارد.
گفتنی است بازدید از این رویداد و حضور در برنامه پنل های گفت و گوی تخصصی ، بازی ها و مسابقات برای عموم مردم آزاد می باشد. ساعات بازدید از این نمایشگاه از ساعت 10 الی 18 می باشد.
بهمن راعی/ اصفهان
ارسال نظر