واگذاری 48300 انشعاب برق به متقاضیان همدانی
رکنا:معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: در دولت مردمی سیزدهم 48 هزار و 300 انشعاب برق به متقاضیان در استان واگذار شده که 34 هزار و 847 انشعاب در بخش خانگی بوده است.
به گزارش رکنا از همدان، غلامرضا یداللهی با اشاره به اینکه امسال برای عبور از پیک بار تابستان در کنار طرحهای تشویقی برای تعرفه خانگی، برای سایر تعرفهها نیز مشوقهایی در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در استان همدان 6 هزار و 753 مشترک صنعتی وجود دارد که از این تعداد 4 هزار و 200 مشترک صنعتی کوچک هستند که هیچگونه مدیریت باری برای آنها تعریف نشده و بدون هیچ محدودیتی مانند سال گذشته میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
وی افزود: اما برای سایر مشترکین در ردههای مختلف مصرفی که یک هزار و 500 مشترک را شامل میشوند، طرحهای تشویقی در نظر گرفته شده است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به طرحهای تشویقی این مشترکین افزود: تمام صنایع طبق برنامهریزی صورت گرفته در مدت زمان 15 خرداد تا 15 شهریور ماه یک شیفت کاری در یک روز از هفته را جابهجا میکنند و از پاداش بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه در این طرح مجموعههای صنعتی داخل شهرکهای صنعتی به صورت یک روز در هفته شیفت کاری خود را باید از ساعت 11 تا 23 به ساعت دیگری منتقل کنند یا به طور کامل مدیریت بار داشته باشند، گفت: برای مشترکین صنعتی خارج از شهرک صنعتی نیز این طرح قابل اجرا است و مشترکین با هر قدرتی میتوانند در این طرح مشارکت کرده و از مشوقهای وزارت نیرو بهرهمند شوند.
یداللهی با اشاره به اینکه برای مشترکین خارج از شهرکهای صنعتی استثناهایی وجود دارد، افزود: برای این مشترکین با قدرت بیش از 500 کیلووات طرح به مانند مشترکین داخل شهرکها قابل اجرا است.
وی با اشاره به طرحهای مدیریت مصرف مشترکین کشاورزی در استان گفت: طبق بررسی صورت گرفته بیش از 90 درصد مشترکین ما در بخش کشاروزی دارای چاههای کشاورزی هستند که قرارداد استفاده 18 ساعته از منابع آب را دارند.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه تمام مشترکین کشاورزی دارنده چاه آب طبق مصوبه هیات دولت در مدت زمان 15 خرداد تا 15 شهریور ماه باید در انشعابات خود از ساعت 11 تا 16 یا 13 تا 18 مدیریت مصرف برق داشته باشند، عنوان کرد: برای این منظور از راهکارهایی مانند استفاده از کنتورهای فهام، کلیدهای هوشمند درون شبکهای و جداسازی خطوط کشاورزی از سایر مصارف تعریف شده است.
وی با اشاره به اینکه برای مشترکین اداری نیز مطابق مصوبه هیات دولت چند اقدام مدنظر قرار گرفته است، تصریح کرد: تغییر ساعت کاری به ساعت 6 تا 13 مورد توجه بود که در سال جاری عملیاتی شد.
یداللهی با بیان اینکه ادارات میتوانند کاهش مصرف به میزان 30 درصد در ساعت 10 تا 13 نسبت به مدت مشابه در سال 1400 داشته باشند و از پاداشهای موجود برخوردار شوند، گفت: کاهش مصرف برق به میزان 60 درصد در ساعت اداری نسبت به روز جاری از دیگر مواردی است که ادارات میتوانند در دریافت پاداش توجه داشته باشند.
وی در ادامه به عملکرد مشترکین شرکت توزیع برق استان در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در این دولت مردمی 48 هزار و 300 انشعاب برق به متقاضیان در استان واگذار شده که 34 هزار و 847 انشعاب در بخش خانگی بوده است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: از این تعداد 2 هزار و 544 انشعاب در بخش عمومی، 881 انشعاب در بخش کشاورزی، 510 انشعاب در بخش صنعت و 9 هزار و 514 انشعاب در سایر بخشها شامل تجاری، آزاد و ... واگذار شده است.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم 11 هزار و 552 انشعاب غیردائم به متقاضیان واگذار شده است که 24 درصد کل انشعابات واگذار شده را شامل میشود، افزود: این متقاضیان عمدتا در حاشیه شهرها و روستاها ساکن بودند که بهرهمندی انرژی پاک برق تاثیر قابل توجهی در افزایش رفاه آنها داشته است.
یداللهی با بیان اینکه تاکنون 2 هزار و 158 انشعاب به صورت معاف از پرداخت هزینه به متقاضیان واگذار شده است، گفت: این متقاضیان شامل مددجویان کمیته امداد، بهزیستی و ... هستند که امکان بهرهمندی از نعمت انرژی برق را بدون پرداخت هزینهای دارند.
وی با اشاره به اجرای طرح هوشمندسازی شبکه و مشترکین شرکت توزیع برق استان همدان گفت: طرحی هوشمند در قالب شبکه و مشترکین اجرایی میشود که در سطح شبکه با نصب تجهیزات هوشمند نظیر کلیدهای هوشمند اقدامات مهمی در حال انجام است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه در بخش مشترکین با نصب تابلوهای هوشمند و کنتورهای هوشمند اقدامات خاصی انجام میشود، افزود: در این راستا وقتی تجهیزاتی در شبکه نصب میشود، رفتار و مصرف مشترکین قابل نظارت، کنترل و تنظیم است.
وی با اشاره به اینکه طرح هوشمندسازی مشترکین با استفاده از تابلوهای هوشمند برای تمام مشترکین دیماندی قابل اجرا است، گفت: در حوزه مشترکین دیماندی شرکت توزیع برق استان، تاکنون بالغ بر 14 هزار و 328 مشترک رویتپذیر و 5 هزار مشترک کنترلپذیر شدهاند.
یداللهی با بیان اینکه نسبت به مشترکینی که رویتپذیر شدند، دیگر ضرورتی ندارد مامورین شرکت برق برای قرائت کنتور برق به محل مصرف آنها مراجعه کنند، افزود: در حال حاضر از طریق سیستمهای مخابراتی تمام اطلاعات مشترک به مرکز مستقر در شرکت برق ارسال میشود که با حداقل زمان ممکن محاسبات انجام و صورتحسابها صادر و به صورت پیامک به آنها ابلاغ میشود.
ارسال نظر