رشد ۷.۳درصدی گلستان در سال ۱۴۰۰

به گزارش رکنا از گلستان، قدرت‌الله عابدی اظهارکرد:  الزامات دستیابی به رشد ۷.۳ درصدی استان با کارشناسی و برگزاری نشست‌های تخصصی با دستگاه‌ها و بانک ها بررسی و تببین شده است.

ایشان با بیان این که رسیدن به این هدف در گلستان نیازمند همت جهادی و انقلابی دستگاه های اجرای و بخش خصوصی است تاکید کرد: در این راه همراهی و نقش آفرینی بانک‌های دولتی و خصوصی تاثیر گذار بوده و باید ظرفیت منابع بانکی استان برای دستیابی به این هدف در نظر گرفته شود.

به گفته وی گلستان برای تحقق رشد ۷.۳ درصدی نیازمند سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش های صنایع، معادن و کشاورزی با بررسی ظرفیت های موجود است.

وی ادامه داد: با رسیدن اقتصاد استان به رشد ۷.۳ درصدی انقلابی در گلستان رخ می دهد.

عابدی افزود: سرمایه‌گذاری و مشارکت بیش از گذشته بانک ها در توسعه استان مطالبه مهم گلستان از وزیر اقتصاد و دارایی است تا سرمایه‌گذاری بانک ها در این بخش بیشتر شود.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان در ادامه بر ضرورت نجات خلیج گرگان اشاره کرد و گفت: احیای این پهنه آبی جزو طرح های مهم محسوب می شود تا وضعیت این خلیج به مانند دریاچه ارومیه نشود.

وی ایجاد مشکل برای اشتغال صیادان منطقه، وجود ریزگرد و آسیب به بخش کشاورزی و آلودگی زیست محیطی در استان را از پیامدهای خشک شدن خلیچ گرگان برشمرد و افزود: اهمیت نجات این پروژه به حدی بود که در سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به گلستان در دستور قرار داده شده است.

عابدی اضافه کرد: رفع چالش های بخش آب، سلامت، ایجاد زیرساخت های اقتصادی و تولید و اشتغال، انرژی، زیرساخت های حمل و نقل ، مدیریت حوادث پیش بینی نشده، توسعه روستایی و منابع طبیعی از اولویت های مهم استان برای سفر رئیس جمهور است.

 بر اساس داده های سازمان نقشه برداری کشور بیش از ۲۷ درصد از وسعت ۴۰۰ کیلومتر مربعی خلیج بین‌المللی گرگان در سال های اخیر خشک شده و کم توجهی به آن امکان بیشتر شدن این محدوده را تشدید کرده است.

گرگان/ کرامتی