ضرورت ایجاد تغییر در سبک زندگی حرکتی دانش‌آموزان

به گزارش رکنا، «علیرضا سعدی پور» در آئین افتتاحیه اجرای بسته تحولی سواد حرکتی که صبح امروز با حضور جمعی از مدیران ارشد استانی در سالن ورزشی هاشمی نسب ساری برگزار شد ضمن تقدیر از همه افرادی که در امر ورزش دانش‌آموزی تلاش می کنند، هفته بسیج دانش‌آموزی و یادوخاطره شهید فهمیده را گرامی داشت و در رابطه با هفته پدافند غیرعامل گفت: تلاش می کنیم تا اولیا و دانش‌آموزان را برای مقابله با انواع تهدیدات توانمند کنیم.

وی زیربنای توسعه هرکشوری را نگاه و نگرش خوب به دستگاه تعلیم و تربیت آن کشور دانسته و گفت: طرح کوچ و بسته تحولی سواد حرکتی دو طرح ملی و بزرگ در وزارت آموزش و پرورش در حوزه تربیت بدنی هستند که در نوع خود بی نظیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه سیاستهای وزارت آموزش و پرورش با الهام از سند تحول بنیادین است گفت: سند تحول در بحث تربیت دانش‌آموزان همزمان از 6 ساحت نام برده و تأکید دارد تا در تربیت دانش‌آموزان به تمام ساحتهای وجودی دانش‌آموزان توجه شود.از این رو تربیت دانش‌آموز تمام ساحتی در جهت رشد متعادل و متوازن دانش‌آموزان، مبنای کار آموزش و پرورش است.

سعدی پور ورزش و تحرک بدنی را برای دانش‌آموزان بسیار حائز اهمیت دانسته و اذعان داشت: می دانیم که آمار اضافه وزن و چاقی در دانش‌آموزان استان بسیار بالاست و البته کرونا نیز به این امر دامن زده است.ما جزو سه استان برتر در اضافه وزن و چاقی هستیم  و از این بابت نگران و ناراحتیم.از این رو باید به دنبال راهکارهایی برای تغییر سبک زندگی به ویژه زندگی حرکتی دانش‌آموزان باشیم.

وی تأکید کرد: تغییر و تحول در حوزه تربیت بدنی باید خود را نمایان کند.این تغییر و تحولات در بسته های تحولی خود را نشان می دهد.به عنوان مثال ما باید اعتماد به نفس را در دانش‌آموزان ایجاد نموده و آگاهی آنان را از ویژگیهای حرکت در ابعاد مختلف ارتقا ببخشیم.این امر در واقع جزو آمال ما در اجرای این بسته تحولی است.

این مقام مسئول تأکید کرد: ورزش و قهرمانی باید از مدارس شروع شود و اگر بخواهیم در زمینه ورزش به موفقیتهای بیشتری دست پیدا کنیم باید همه نهادها به کمک آموزش و پرورش بیایند.باید در حوزه تربیت بدنی فضا و ساختار را برای کودکانمان ایجاد کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران استعداد ورزشی بیش از 520 هزار دانش‌آموز استان را بسیار سرشار خوانده  و گفت: می توانیم یزدانی های زیادی را به جامعه تحویل دهیم به شرط آنکه همه به کمک آموزش و پرورش بیایند.مراسم امروز نمادی از توانمندی فرزندان شایسته مازندران است.

وی سواد حرکتی را یک دانش و یک بنیان دارای استحکام خواند و خاطرنشان کرد: این طرح برای دوره ابتدایی اجرا می شود.چراکه اگر در کودکی بتوانیم تحرک را در دانش‌آموزان نهادینه کنیم در بزرگسالی دچار انواع بیماریهای غیرواگیر که در اثر کم تحرکی به وجود می آیند نخواهیم شد.

در این برنامه از پوستر بسته تحولی سواد حرکتی رونمایی شده و دانش‌آموزان به اجرای حرکات ورزشی زیبا پرداختند.