8 استان کشور مدرسه اوتیسم ندارد / ۷۰ درصد مدارس استثنایی را خیرین ساختند

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، حمید طریفی حسینی ، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، در نشست مشترک سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۱۴۱ هزار دانش‌آموز در این بخش، مانند دانش‌آموزان دیگر آینده‌سازان کشور هستند و نقش مهمی در پیشرفت و تعالی کشور دارند.

70 درصد مدارس استثنایی را خیرین ساختند

وی اضافه کرد: پراکندگی جمعیت دانش آموزان استثنایی به گونه ای است که در برخی از مناطق، مدرسه ویژه این دانش‌آموزان را نداریم که این موضوع باید پیگیری شود. اکنون حدود ۱۵۵ فضای آموزشی و تربیتی ویژه این دانش‌آموزان در حال ساخت داریم که از این تعداد، ۱۷۷ فضا به مدرسه اختصاص دارد.

طریفی حسینی اظهار کرد: اولین نقطه‌ای که برای توسعه عدالت تربیتی و‌ پوشش تحصیلی نیاز داریم، مدرسه است. تاکنون خیرین کشور به عنوان شرکای استراتژیک برای تهیه زیرساخت تربیت یعنی مدرسه، به ما کمک‌ کرده اند.

طریفی حسینی افزود: بیش از ۷۰ درصد مدارس استثنایی از سوی جامعه خیرین مدرسه ساز در حال ساخت است و پویش مدنظر در راستای تکمیل و ساخت ۸ پروژه ناتمام مدارس استثنایی است.

8 استان کشور مدرسه اوتیسم ندارد

وی اضافه کرد: در ۸ استان مدرسه اوتیسم نداریم که ساخت این مدارس در دستور کار سازمان نوسازی است. در ۹ استان نیز تکمیل ساخت مدارس اوتیسم را با همکاری سازمان نوسازی پیگیری می‌کنیم.

طریفی حسینی افزود: سیاست‌هایی را در حوزه ساخت و ساز مدارس داریم؛ تامین فضای فیزیکی و تجهیزات مورد نیاز این مدارس از سوی سازمان نوسازی در دستور کار قرار می گیرد.

وی ادامه داد: هوشمندسازی مدارس برای ما موضوعیت دارد؛ بنابراین با برخی از خیرین صحبت کردیم که ۱۰۰ کلاس درس با مشارکت آنان تا مهرماه امسال هوشمند شود. البته در فاز بعدی برای هوشمندسازی ۳۳۰ مدرسه اقدام خواهیم کرد.

معاون وزیر تاکید کرد: آموزش‌های ما عملی و مهارتی با تاکید بر موقعیت‌های تربیتی است. به همین منظور در حداقل ۵ اردوگاه ملی برنامه‌های ویژه دانش‌آموزان استثنایی را برگزار می کنیم‌.

طریفی عنوان کرد: حدود ۲۰ هزار مدرسه پذیرا داریم و قرار است مدارس بیشتری متناسب‌سازی شوند. همچنین تامین تجهیزات توان بخشی مدنظر قرار دارد و اکنون یکی از نیازهای ما تامین این تجهیزات است.