پایان وضعیت اضطراری به معنای ریشه کنی کروناست؟
رکنا: معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به کاهش مشهود مرگ و میر ناشی از کرونا درباره پایان وضعیت اضطراری کرونا توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش رکنا به نقل از تسنیم، سعید ناطقی، درباره تعداد بستریهای کرونایی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران که مشتمل بر بیش از 5 هزار تخت بیمارستانی است کمتر از 30 بیمار با تشخیص قطعی کرونا بستری هستند.
آیا پایان وضعیت اضطراری کرونا به معنای ریشهکن شدن کروناست؟
وی افزود: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که همهگیری کرونا دیگر یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی نیست؛ به این معنا که کرونا از حالت بحرانی خارج شده است؛ البته باید توجه داشت که کرونا در جهان تمام نشده است و لغو حالت اضطراری کرونا به معنای این است که نیازی نیست که تمام منابع کشورها و نهادهای بهداشتی و درمانی معطوف به این بیماری شود.
ناطقی ادامه داد: اینکه تصور شود که کرونا دیگر بیماریزایی ندارد و خطری افراد را تهدید نمیکند؛ اشتباه است و کرونا همچنان درگیری و مرگ و میر ایجاد میکند اما این درگیری به حدی گسترده نیست که آن را به عنوان بحران تلقی کنیم.
کاهش مشهود مرگ و میر ناشی از کرونا
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: آنچه مشهود است این است که میزان مرگ و میر ناشی از کرونا نیز به طور چشمگیری نسبت به موجهای قبلی کاهش یافته است؛ بخشی از علت آن نیز به واکسیناسیون مردم مربوط است و بخشی دیگر نیز به علت جهشهایی است که طی ماههای اخیر رخ داده و زیرسویههای جدید کرونا را شکل داده است؛ ماهیت ویروسها معمولاً به این صورت است که میزان سرایت آنها افزایش مییابد اما میزان کشندگی آنها کمتر میشود البته این موضوع درباره کرونا همیشه صدق نمیکرد زیرا موجهای کرونا گاهاً حالت سینوسی داشته برای مثال در پیکهای سوم و پنجم میزان سرایت و مرگ و میر به صورت همزمان بالا رفت.
ارسال نظر