چند درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند؟

به گزارش رکنا احمد محمودزاده  در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش در هر استان ظرفیت خوبی برای کمک به توسعه مدارس و نظام تعلیم و تربیت است.

وی افزود: نیروی انسانی، ارزشمندترین سرمایه هر جامعه است و در این زمینه نهاد آموزش و پرورش جایگاه ویژه در تربیت نیروها و نقش بنیادی در ‌آینده کشور دارد.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: دستیابی به توفیق در کشور نیازمند حمایت جدی از نظام تعلیم و تربیت است و در این زمینه دستگاه های مختلف باید همکاری و اهتمام داشته باشند.

لزوم حضور مشاور در مدارس غیردولتی

وی با بیان اینکه تربیت دانش آموزان در تراز جمهوری اسلامی از رسالت های مهم آموزش و پرورش است، افزود: تربیت نیروها مهمترین رسالت در همه نظام ها است و مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن تاکید شده، نیروی انسانی است.

محمودزاده تصریح کرد: حوزه تربیت فرهنگی و جلوگیری از آسیب اجتماعی که در راستای تربیت دانش آموزان در تراز جمهوری اسلامی مورد تاکید بوده، امری است که نظام تربیت ما را از سایر جوامع متمایز می کند.

وی افزود: طرح مدرسه الگوی تراز سند تحول بنیادین در ۱۰ درصد از مدارس دولتی، ۳۰ درصد از مدارس خاص و ۳۰ درصد از مدارس غیر دولتی اجرایی می شود که در این زمینه ارزیابان شناسایی و آموزش های لازم داده می‌شود.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: شاخص ها برای اجرای مدارس الگوی تراز سند تحول بنیادین تعریف و تعیین شده ‌و تکلیف مدیران به عنوان راهبر مشخص شده است.

تجهیز کتابخانه ها

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برنامه ریزی ها برای تجهیز ۲۰۰ کتابخانه کلاسی در خراسان شمالی گفت: مراقبت لازم انجام شود تا کتاب های این کتابخانه ها مورد نیاز و مناسب دانش آموزان باشد.

محمودزاده افزود: آموزش و پرورش اجازه نمی دهد کتاب ها از محل انبارگردانی های سایر دستگاه ها تامین شود.

به گزارش ایرنا تجهیز ۲۰۰ کتابخانه کلاسی و ۷۴ کتابخانه عشایری از مصوبات این نشست بود.

۱۹۵ هزار دانش آموز خراسان شمالی در ۲ هزار و ۸۳ مدرسه تحصیل می کنند.