به گزارش رکنا، سرهنگ مرتضی عسگری صبح امروز در نشست با خبرنگاران با اشاره به پرونده کلاهبرداری مالی اظهار داشت: یک تیمی متشکل از چند جوان که در قالب آژانس و پیک موتوری خدمت می‌کردند از طریق راه‌های حرفه‌ای مرتکب انواع کلاهبرداری‌های مالی شدند.

وی افزود: این افراد زمانی که جنس یا غذا را درب خانه مشتری و متقاضی می‌بردند کارت بانکی را از مشتری گرفته و هنگام کارت کشیدن دوربین گوشی خود را در حالت سلفی قرار داده و از روی کارت بانکی عکس گرفته و اطلاعات را برمی‌داشتند.

رئیس پلیس فتای در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: این کلاهبرداران با در دست داشتن اطلاعات کارت بانکی یک کارت ملی جعلی ساخته و رمز دوم کارت بانکی را نیز حدس می‌زدند.

عسگری خاطرنشان کرد: این افراد از کارت ملی جعلی، اطلاعات کارت بانکی و تصویر آن سوء استفاده‌های مالی از جمله خریدهای اینترنتی و خرید طلا می‌کردند.

وی با بیان اینکه پلیس فتای چهارمحال و بختیاری متوجه چنین کلاهبرداری در تهران شده و گزارشی را دریافت نمود، تصریح کرد: باند کلاهبردار از تهران که در حال خرید از طلا فروشی بودند از طریق پلیس فتا شناسایی شدند.

عسگری ادامه داد: پلیس فتای چهارمحال و بختیاری سریعا به طلا فروش اطلاع داده و به محل مدنظر اعزام و موفق به دستگیر مجرم شدند.

وی با بیان اینکه شهروندان باید در اینگونه موارد دقت کافی را داشته باشند، گفت: شهروندان عزیز به هیچ عنوان کارت بانکی خود و اطلاعات آن را در اختیار کسی قرار نداده و عکس آن را برای کسی ارسال نکنند.

رئیس پلیس فتای در چهارمحال و بختیاری افزود: افراد هنگام خرید از فروشنده بخواهند که عملیات استفاده از دستگاه کارتخوان و انتقال پول را خودشان تراکنش را انجام داده و کارت را در اختیار فروشنده قرار ندهند.

عسگری ادامه داد: بانک‌ها و اصناف مربوطه به تمام فروشنده‌ها توصیه کرده‌اند که دستگاه کارتخوان را در اختیار مشتری قرار دهند.

وی با بیان اینکه تاکنون 5 پرونده مربوط به این نوع کلاهبرداری به پلیس فتا گزارش داده شده است، اضافه کرد: مجرمان سایبری در تمام استان.ها وجود داشته و پلیس فتا موظف است در صورت دریافت گزارش یا پی بردن به جرمی در هر استان، هر جای کشور و حتی دنیا وارد عمل شده و در جهت پیگیری و دستگیری مجرم اقدام کنند.

رئیس پلیس فتای در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با توجه به اینکه پلیس فتای استان متوجه چنین جرم و پرونده و شناسایی مجرم در تهران شد لذا وارد عمل شده و طی عملیاتی مجرم را دستگیر و به زندان استان جهت رسیدگی به پرونده انتقال داد.

عسگری با اشاره به کلاهبرداری فیشینگ تصریح کرد: اگر شهروندان همت کرده و اقدام به فعالسازی رمز یک بار مصرف نمایند هیچ کلاهبرداری مالی صورت نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه از خرداد ماه به همه بانک دستوری مبنی بر فعالسازی رمز یکبار مصرف برای شهروندان ابلاغ شده است، ادامه داد: در صورتی که بانکی از فعالسازی رمز یکبار مصرف برای مراجعه کننده امتناع کند، سریعا به پلیس فتا جهت رسیدگی اطلاع دهید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.