انتخابات فدراسیون فوتبال و بایدها و نبایدها

به گزارش رکنا، از زمان برکناری عزیزی خادم از ریاست این فدراسیون پنج ماه می گذرد و اداره فوتبال کشور بشکل سرپرست و با مسئولیت میرشاد ماجدی انجام شده است.

قرار است انتخابات شهریور ماه صورت گیرد و جانشین عزیزی خادم رسما تعیین شود، آن هم در شرایطی که تیم‌ملی ما باید برای حضور در جام جهانی 2022 قطر آماده شود.

بطور قطع اگر مجمع انتخابات زودتر انجام می‌شد، اکنون فدراسیون فوتبال و تیم‌ملی ما احوال بهتری می داشتند و این همه اگر و اما بر سر زبان‌ها جاری نمیشد.

بحث ۲ دستگی و اوضاع مبهم کادر فنی تیم ملی که بتازگی در تیم ملی بوجود آمده محصول همین بلاتکلیفی است.

بهرحال، تا اینجای کار عزیز محمدی و حیدر بهاروند رسما ثبت نام کرده اند اما پیش بینی می‌شود چهره های نام آشنایی همچون محمد دادکان، مهدی محمد نبی، مصطفی آجرلو، امیر واعظ آشتیانی، مهدی تاج، امیر عابدینی، میرشاد ماجدی، جعفر سمیعی، محمد آخوندی نیز وارد عرصه رقابت انتخاباتی شوند تا تنور انتخابات داغ شود‌. 

برخی از این افراد همچون دادکان، تاج، ماجدی، نبی، عابدینی در مقاطع گوناگون در فدراسیون فوتبال فعال بوده و چم و خم کار را گذرانده‌اند.

باید اعتراف کنیم در سال‌های گذشته سایه روشن های متعددی را در این عرصه شاهد وناظر بوده‌ایم اما واقعیت این است که هیچ یک از نامبردگان نتوانستند چارچوبی اتخاذ کنند که با معیارهای بین المللی همسو باشد. 

از اینها گذشته امید می رود فردی سکاندار فوتبال کشور شود که تفکر حرفه ای را غالب کند که صدالبته دولتمردان و وزارت ورزش باید به این فرایند عنایت ویژه داشته باشند.

مقابله جدی با دلالیسم و فساد و طرد عناصر سودجو یکی از اولویت هاست که باید ملکه ذهن رئیس آتی باشد، ضمن اینکه جذب نیروهای کاربلد در کمیته های مختلف می بایست در راس امور باشد.

دیپلماسی فوتبال که حلقه مفقوده است نیز باید مقدم باشد تا در نهایت بتوان در پرتو "کار تیمی" قطار فوتبال کشور را بر ریل موفقیت قرار داد.

انتهای پیام/