پیام وزیر کشور به مناسبت ۵ دی روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی
رکنا: دکتر رحمانی فضلی طی پیامی با گرامیداشت روز ملی ایمنی در برابر زلزله، بر تعیین برنامه های عملی برای افزایش تاب آوری جامعه و کاهش تلفات جانی و خسارات اقتصادی ناشی از وقوع حوادث طبیعی تاکید کرد.
به گزارش رکنا، نایب رئیس شورای عالی مدیریت بحران کشور: ۵ دی در تقویم رسمی کشور، سالروز زلزله غم بار بم و" روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی" نامیده می شود و هدف از آن جلب نظر و توجه عمومی به عواقب ناشی از وقوع پدیده های طبیعی، شناسایی عوامل پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از آن و گسترش فرهنگ ایمنی در جامعه می باشد.
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ در متن پیام دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور به مناسبت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی آمده است؛
۵ دی در تقویم رسمی کشور، سالروز زلزله غم بار بم و" روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی" نامیده شده و هدف از آن جلب نظر و توجه عمومی به عواقب ناشی از وقوع پدیده های طبیعی، شناسایی عوامل پیشگیری و کاهش خسارات ناشی از آن و گسترش فرهنگ ایمنی در جامعه می باشد. لذا با توجه به وضعیت اقلیمی و حادثه خیزی کشور علاوه بر ضرورت اقدامات پیشگیرانه اهمیت کسب آمادگی در رویارویی با پدیده های خطرساز و کاستن از پیامدهای منفی آنها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
امسال قانون سازمان مدیریت بحران کشور با تصویب مجلس شورای اسلامی و تأیید شورای نگهبان ابلاغ گردید، که لازم است اهتمام جدی برای اجرای آن از سوی ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران بعمل آید. بر این اساس و با پیروی از سیاست های کلی پیشگیری و کاهش خطرات ناشی از سوانح طبیعی و حوادث غیرمترقبه ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تعیین برنامه های عملی برای افزایش تاب آوری جامعه و کاهش تلفات جانی و خسارات اقتصادی ناشی از وقوع حوادث طبیعی پیگیری گردد.
عبدالرضا رحمانی فضلی؛ وزیر کشور و نایب رئیس شورای عالی مدیریت بحران کشور در ادامه پیام خود آورده است:
آموزش عمومی، حمایت از ابتکارات و فعالیت های علمی، تدوین دستورالعمل ها و اجرای آنها، نظارت بر ساخت و سازها، ظرفیت سازی نهادی و نیروی انسانی، بکارگیری تجهیزات و ابزارهای لازم، استفاده از فناوری های نوین، توسعه سیستم های هشدار و پایش و اتخاذ سیاست های راهبردی، تشکیل بانک اطلاعات تخصصی مدیریت بحران و دسترسی متناسب به نظام جامع مدیریت اطلاعات از دیگر مواردی است که زمینه را برای نیل به اهداف مورد نظر فراهم می آورد.
در پایان با گرامیداشت روز ملی "ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی" از زحمات تمامی همکاران، اعضای محترم شورای عالی، اعضای محترم ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، ستادهای استانی و شهرستانی و همیاری های ملت شریف و بزرگوار ایران سپاسگزاری نموده سعادت، سلامت و اعتلای میهن اسلامی و ملت بزرگوار ایران را از خداوند متعال مسألت دارم.
ارسال نظر