پس از پیروزی انقلاب اسلامی و بسته شدن راه نفوذ بسیاری از کشورها، توطئه ها و نفاق دشمن آغاز که یکی از این توطئه ها جداسازی استان مهم و استراتژیک خوزستان از ایران بوده و با حمایت استکبار جهانی توسط برخی مزدورانشان در داخل کشور رقم خورد.

استان خوزستان به دلیل موقعیت جغرافیایی، وجود ظرفیت ها و قومیت های مختلف در طول تاریخ مورد طمع گروه های معاند بسیاری از جمله تجزیه طلبان بوده است اما در این میان وحدت مردم همواره خواب شوم این گروه های تروریستی را به کابوس تبدیل کرده است.

یکی از گروه هایی که با حمایت های همه جانبه غرب و برخی کشورهای عربی به منظور تجزیه خوزستان از ایران تشکیل شده گروه موسوم به حرکه النضال العربی لتحریر الاحواز (جنبش عربی آزادی Freedom بخش اهواز) یا 'الاحواز' است.

**الاحوازیه را بیشتر بشناسیم

گروه تروریستی الاحوازیه در سال های اخیر برنامه ریزی های متعددی برای نا امن کردن اهواز را در دستور کار قرار داده و در جریان اعتراضات مردمی نیز نقش مهمی در به خشونت کشیدن این اعتراضات داشته است و این گروه تروریستی از طریق بی ثبات کردن منطقه، به دنبال زمینه سازی برای جدایی خوزستان از ایران بوده است .

گفته می شود ریشه اصلی گروه های تجزیه طلب خوزستان به حزب «تضامن الدیمقراطی الاهواز» برمی گردد که نسخه‌ای انگلیسی برای برخی افراد تروریست Terrorist موسوم به «خلق عرب مقیم اروپا» محسوب می شود.

جنبش الاحوازیه نام عامی برای گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب در خوزستان است که ادعای جدا کردن و استقلال Esteghlal خوزستان از ایران را با عملیات مسلحانه و تروریستی دارند. معروف‌ترین این گروه‌ها شامل 'حرکه النضال العربی لتحریرالاحواز'، 'جبهه العربیه لتحریر الاهواز' و 'حزب النهضه العربی لتحریر الاهواز' هستند.

تجزیه طلبان وهابی الاحوازیه در انگلستان و در شهر لندن هم دفتر دارند و در تشکیلات رهبری کننده آنها انجمن دوستی ایران و انگلیس وجود دارد و با سناریوی طراحی شده انگلیسی در صدد هستند که بخشهایی از خوزستان را تجزیه کنند و در همین رابطه تحرکاتی را در جنوب ایران آغاز و درگیری های مسلحانه ای را ایجاد کرده اند.

این تجزیه طلبان که خود را بنام 'الاحوازی' معرفی کرده اند با تمسک به قوم گرایی عربی که امروزه توسط انگلستان و امریکا برای ایجاد تفرقه در کشورهای جبهه مقاومت رواج داده شده است اعتقاد دارند که از سال 1925 میلادی، فارس‌ها منطقه الاحواز را اشغال کرده و اکنون فارسها بایستی به اشغال اهواز پایان دهند.

شاخه تروریستی این گروهک گردان‌های محی الدین آل ناصر نام دارد و در فضای مجازی با نام مشخص فعالیت و تبلیغ می نمایند و فردی به نام 'حبیب نبگان' ساکن دانمارک رهبری این گروه تروریستی را به عهده دارد.

بیشتر اعضای این گروهک در هلند، دانمارک و سوئد ساکن هستند.

**سال خونین برای خوزستان

سال 84 برای خوزستان و به ویژه شهر اهواز سالی خونین بود و مردم بیگناه آن بارها در حملات کور گروه های تروریستی و تجزیه طلب به خاک و خون کشیده شدند.

22 خردادماه سال 84 توسط همین گروه تروریستی ' الاحواز' چندین انفجار مقابل ساختمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل راه و شهرسازی و فرمانداری اهواز صورت گرفت که در مجموع چهار نفر شهید و 49 نفر زخمی بر جای گذاشت.

چهارم بهمن ماه همان سال نیز توسط این گروه تروریستی 2 انفجار مقابل بانک سامان رخ داد که در مجموع 6 نفر شهید و 45 نفر زخمی شدند.

همچنین در ماه رمضان سال 84 تروریست های موسوم به خلق عرب و 'الاحوازیه' با 2 انفجار نزدیک به هم در خیابان نادری، مرکز شهر اهواز 6 نفر را شهید و بیش از 100 نفر را زخمی کردند.

در همین سال انفجارهایی نیز مقابل فرمانداری آبادان و دزفول رخ داد که منجر به مصدوم شدن سه نفر شد و در مجموع در سال 84 هشت انفجار در اهواز، یک انفجار در تهران و 2 انفجار در شهرستان های آبادان و دزفول توسط گروهک ' الاحوازیه' صورت گرفت که 26 نفر شهید و 283 نفر زخمی برجای گذاشت.

گفته می شود عوامل اصلی پشت پرده این بمب‌گذاری‌ها چند نفر از سران گروهک‌های تروریستی خلق عرب به نام‌های 'حبیب نبگان' (گروهک تروریستی موسوم به حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز) و 'محمود مشاوی' (گروهک تروریستی موسوم به جبهة العربیة لتحریر الأحواز) بودند که از طریق عوامل خارجی پشتیبانی و در چند کشور از جمله انگلیس و کانادا آموزش‌هایی دیده بودند.

حبیب نبگان رهبری گروه تروریستی «حرکة النضال العربی لتحریر الأحواز» مسئولیت 14 عملیات تروریستی را بر عهده گرفته و پس از این اقدامات از ایران گریخت و جهت ادامه فعالیت های خود در دانمارک ساکن شد.

**گروه های تجزیه طلب از کشتن Killing مردم ابایی ندارند

یک عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اهواز ریشه تشکیل این گروه تروریستی را به زمان پهلوی اول نسبت داد و گفت: پس از درگیری عوامل پهلوی با برخی سران عرب، عده ای با تمسک به شیخ خزعل کعبی مساله جدایی طلبی خوزستان از ایران را مطرح کردند.

علی بختیارپور ادامه داد: این افراد درحالی راه خود را راه شیخ خرعل کعبی عنوان کردند که با نگاهی به سبقه این فرد و نوع اتحادهای وی با سران طوایف غیر عرب می توان دریافت که وی چنین نگاه تجزیه طلبانه ای نداشته است.

وی یادآور شد: این گروه تروریستی در کنار سایر گروه های تجزیه طلب هدف خود را آزاد سازی عرب های خوزستان عنوان می کند درحالی که بارها شاهد آن بودیم که جوانان، کودکان و زنان عرب خوزستان را مظلومانه به شهادت رسانده اند و از این مساله هیچ ابایی ندارند.

بختیارپور با انتقاد از رفتارهای متضاد کشورهای غربی عنوان کرد: برخی کشورهای غربی همچون انگلستان، دانمارک و هلند از یکسو شعارهای ضد تروریست سر می دهند و از سویی دیگر به سران این گروه های تروریستی پناه داده اند و بارها ثابت کرده اند که متعدی منافع ایران هستند.

** خوزستان همواره در راس توجه تجزیه طلبان

یک فعال سیاسی درخصوص علت توجه تروریست ها به ویژه تجزیه طلبان به استان خوزستان اظهار داشت: توجه و اهمیت این استان و خطه برای کشورهای غربی و استعمارگر مساله تازه ای نیست این محدوده جغرافیایی که جزء جدایی ناپذیر ایران می باشد همواره در طول تاریخ در راس توجهات بوده است.

رحیم طبیشی گفت: وجود منابع عظیم نفت و گاز، خاک حاصلخیز، موقعیت عالی و راهبردی، مجاورت با کشورهای ثروتمند منطقه، دسترسی آسان به بازارهای اقتصادی و البته وجود ذخایر آبی گسترده در گذشته بخشی از جاذبه های این استان بوده است.

حمله تروریستی 31 شهریورماه امسال به رژه نظامی در اهواز که منجر به شهادت 24 تن و زخمی شدن 68 تن دیگر شد نشان داد که تروریست ها برای دست یابی به اهداف خود هیچ خط قرمزی قائل نستند و از کشته شدن کودک چهارساله تا جانباز 70 درصد نیز ابایی ندارند

تنها ساعاتی پس از حمله تروریستی روز شنبه اهواز یعقوب حر التسطری سخنگوی گروهک تروریستی الاحوازیه در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال حمله در رژه نیروهای مسلح در اهواز را پاسخی به آنچه سرکوب عرب‌های اهوازی خواند و گفت: ما راهی جز مقاومت نداریم، مقاومت ملی اهواز عملیات امروز را علیه سپاه و نیروهای نظامی جمهوری اسلامی انجام داد.

وی در پاسخ به سوال مجری که آیا الحوازیه مسئولیت این حمله را بر عهده می‌گیرد، گفت: من می‌گویم که مقاومت ملی اهواز این کار را انجام داد، اگرچه ساعاتی بعد نیز داعش ISIS مسئولیت این حمله تروریستی را برعهده گرفت و جنبش تجزیه طلب موسوم به الاحواز با انتشار بیانیه‌هایی به زبان‌های عربی و انگلیسی قبول مسئولیت حمله را تکذیب کرد اما بسیاری کارشناسان سیاسی این امر را نوعی پاسکاری برای عدم شکایت ایران در جوامع بین المللی می دانند.

به عبارت دیگر پس از افشای مدارک و شواهد متعدد در خصوص پشتیبانی سعودی‌ها از گروهک الأحوازیه، تکذیب مسئولیت این گروه تروریستی در حمله دیروز به مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز -علیرغم تایید اولیه- را می‌توان تلاشی در جهت خارج کردن ریاض از زیر فشار افکار عمومی جهان برشمرد. خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید